- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
-
Öff annemim herkes ne der dediği herşeyi o "herkes" in çoluk çocuğu bir güzel yaptı.
Bazen çok kızıyorum,hep bu insanlardan sakındın ama bak onlar hepsini yaşadılar demek istiyorum.
millet kendi kızına oğluna baksın dicen.
valla ben anneme hep şunu derdım: '' elalem ne der diye bana gelme, milleti sen daha ıyı tanıdıgına göre benımle ılgılı kılıfları kendın uydur..nasıl olsa mılletın dedıgını takan sensın, bişi diyecegın zaman ona göre düşün, millet benım degıl senın sorunun''
neymiş bu millet arkadaş...o meşhur millet kendi kızına oğluna baksın
her şeye açıklama yapan insanı sevmıyorum. herkes her şeyı bilmek zorunda degıl. şu elalem varya elalem... neyse..Ben de ayni şeyi söyledim
Herkes nasil çocuğunun arkasında duruyorsa sen de öyle yapacaksin
Sen sürekli bir aciklama yapma derdine dusersen bu kizin bir hatasi var ki annesi toparlamaya calisiyor der bu kez o MİLLET
25 yasindayim ve konuşup evlenmem gayet normal
Millet mükemmel olsan da diyecek bir şey mutlaka bulur o yüzden hayatın tadını çıkarmaya bakmak gerek, kimseyi takmadan, ama klasik kafa yapısında olan kişilere bu durumu kabul ettirmek biraz zor olabilir. O yüzden bence annenizi bu şekilde kabul etmeye çalışın ama mutlu olmak için yapmak istediklerinizden de geri kalmayın.
madem anneni ikna edemiyorsun birak nasil istiyorsa oyle desin o milletcigineZaten su an erkek arkadasimla farklı sehirledeyiz ve nişan düğün gibi durumlar dişinda buluşup gezme gibi bir durumuzmuz da yok
Yani o MİLLETin laf edecegi bir durum yok ortada
Ama bu şekilde aciklama yapma cabasina sinir olmaya basladim artik
Sanki ayip bir şey yapiyorum
Zaten su an erkek arkadasimla farklı sehirledeyiz ve nişan düğün gibi durumlar dişinda buluşup gezme gibi bir durumuzmuz da yok
Yani o MİLLETin laf edecegi bir durum yok ortada
Ama bu şekilde aciklama yapma cabasina sinir olmaya basladim artik
Sanki ayip bir şey yapiyorum
Sinir olmanız bir şeyi değiştirmez ki, sadece canınızı sıktığınızla ve annenizle tartıştığınızla kalırsınız. Belli ki anneniz bu yaşına kadar bu mantıkla yaşamış. Şu saatten sonra onun düşünce yapısını değiştiremezsiniz. O yüzden onu da öyle kabul edin işte, rahat olun. Bırakın tanıdığı insanlara ne şekilde söylerse söylesin, herkese gerçeği söylemek zorunda değilsiniz zaten o da nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Klasik Turk annesi.
Kendisi baskalarinin kizlari icin o yonde yorum yaptigindan...
Kendi kizina da ayni seyler soylenecek diye endiseleniyor.
Neyse ki bu zihniyet azalarak bitiyor, herkes kendi hayatina bakiyor artik.
Keske anneniz milletin kendisi gibi falancanin kizini eskisi kadar takmadigini idrak etse de...
İkinizin de ici rahat etse.
Evet herkese gerçeği söylemek zorunda değiliz ama bu kez de ben yanlis bir şey yapiyormusum da annem toparlamaya calisiyormus gibi hissediyorum
haklisiniz, bu değişmez ve birbirimizi kirdigimizla kaliriz
Ama arkadaş ortamında tanistik, konuştuk demenin nesi yanlis?
Kizini kursa gonderdi, koca buldu geldi derlermiş..
Aslında bu söylediği içten içe kendi düşünceleri, bunun da farkindayim
Ortada zaten sizin yaptığınız bir yanlış yok bana göre ama belli ki ne kadar söylerseniz söyleyin nasıl ki onun düşüncesi size uymuyor anneniz de sizin düşüncenizi benimseyemeyecek. O yüzden sıkmayın tatlı canlarınızı.
Umarimsiz de atanirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?