millete ne :@

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...aliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html diyerek bir konu açmıştım dün burada.sorunumu anlatmak için bu konu ile ilglide çevremizde bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o xxx sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.duyan burdan değilde başka br yerden duymuş görmüş kk ile alakası yok

Son düzenleme:
evet mıllete ne...ama sen yanlış yapmışsın burada ayrıntıya gırerek..cunku resmın var...senı tanıyanlar tabıkı çıkacak.. merak edıp sorgularlar...goruldugu uzere...yapacak bırşeyın yok şuandan ıtıbaren...daha once yazmış olduğun konuyu okumamıştım şuan ki konudan gırıp okudum...pek ıyı bır ılıkşı olacagını sanmıyorum ıyı duşun derım..sevgiyle kal..

ay canım inkar et sonuna kadar:) resim sana aitse kaldır ve kendini deşifre etme malum dedektif gibi herkes ,sevgiler......

evet mıllete ne...ama sen yanlış yapmışsın burada ayrıntıya gırerek..cunku resmın var...senı tanıyanlar tabıkı çıkacak.. merak edıp sorgularlar...goruldugu uzere...yapacak bırşeyın yok şuandan ıtıbaren...daha once yazmış olduğun konuyu okumamıştım şuan ki konudan gırıp okudum...pek ıyı bır ılıkşı olacagını sanmıyorum ıyı duşun derım..sevgiyle kal..

neden öyle düşünüyorsunuz ki. sonuçta biz herşeye rağmen sevgili olduk. resmimi kaldırdım zaten

ay canım inkar et sonuna kadar:) resim sana aitse kaldır ve kendini deşifre etme malum dedektif gibi herkes ,sevgiler......

teşekür ederim canım kaldırdım resmi unutmuşum onu

]http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/666180-nasil-davranmaliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html[/url] diyerek bir konu açmıştım dün burada. bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o orçun sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.

Yok artık daha neler:53:
Kim kendine bu hakkı vermiş çok merak ettim:26:

Bi'önceki konuna yorum yazmıştım ama sanıyorum hoşuna gitmedi ki cevap bile vermedin oyüzden buna da ben yazmıyorum:37:
üst üste aşırı yorum gelince yetişemedim hepsinide okuduğumu belli etmek için beğendim. hoşuma gitmemesi ile alakası yok 6 sayfaya yetişemedim pcde sorun var üstelik kapanıp duruyor

]http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/666180-nasil-davranmaliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html[/url] diyerek bir konu açmıştım dün burada. bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o orçun sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.

Yok artık daha neler:53:
Kim kendine bu hakkı vermiş çok merak ettim:26:

inan kafayı yiyeceğim öğrendiğim an elim ayağım boşaldı ne oluyor ya diyerek.

Bi'önceki konuna yorum yazmıştım ama sanıyorum hoşuna gitmedi ki cevap bile vermedin oyüzden buna da ben yazmıyorum:37:

Hahahah. Yazmadigin icin okunmamis :)

Yalniz evet konu sahibi arkadas bencede resim fln koyma. Hani o kadar ozel seyler aslnda anlatiosun ya o bakimdan dedim. Baska dicek konu hakknda bisey bulamiorum.

üst üste aşırı yorum gelince yetişemedim hepsinide okuduğumu belli etmek için beğendim. hoşuma gitmemesi ile alakası yok 6 sayfaya yetişemedim pcde sorun var üstelik kapanıp duruyor

Soru sormuştuk oyüzden yeni konu açana kadar açmış olduğun konuya da cevap verirsen bizler de boşuna yazmış gibi olmayız bence:44:

Ben bu konuyu da anlamadım burdan mı senin fotoğrafını görüp tanımışlar, çevrenden mi sizi duyan olmuş yorumlardan sonra iyce kafam karıştı:44:

Soru sormuştuk oyüzden yeni konu açana kadar açmış olduğun konuya da cevap verirsen bizler de boşuna yazmış gibi olmayız bence:44:

Ben bu konuyu da anlamadım burdan mı senin fotoğrafını görüp tanımışlar, çevrenden mi sizi duyan olmuş yorumlardan sonra iyce kafam karıştı:44:

whatsaap durum güncellemesinden görmşler

whatsaap durum güncellememden görmüşler sanırım. kk ile alakası yok. anlayanlarda aynı ekipte yer alan abla dediğimiz kişiler

ebe ablacim sende zaten bu adamla gizli skli bi iliski yurutuyosn whatsapp ta fln neden durum guncellemesi yapiyosn esimle bende cikmaya basladiginizda aileler tanisiyodu gizli sakli gorusuyoduk ozmn telefonuma adini bile kaydetmezdim ben msj atmadan msj atmazdi kimse cakmasin istiyosan biraz dikkatli olacaksin be tatlim tecrubelerime dayanarak soyleyeyim sana babani bilemem ama annenin duymasi yakindir bole sorgulamalar basladiysa sonrasida gelir

burayla alakası yok canım :)

:) keşke burdan olsa da laf yapsam :) laf yapamayacğm brileri hesap soranlarda

sıkma canını inkar et ,zeytinyağı gibi üste çık boşver pis ispiyoncular,akıl verip destek olacaklarına bide genç insanlara köstek olurlar ya sinir oluyorum ,takma kafana sevgiler....

Back
X