Kanıtı kesin olan canavarca hisle insan öldürme davalarına gelmeli sadece.Yoksa her karşıt topluluğun başlarına bakacağız ki aa bu adam öldürmüş,bu da öldürmüş,o zaman asacağız nasıl olsa anayasamızda var(!).
Aslinda haklisin. Boyle haberleri okuyunca bende idam istiyom ama sisteme guvenemiyorum.Bu pislikleri niye bosuna beslesinki devlet. Ama o ayrimi iyi yapmak lazim.
Bu ulkeye idam tekrar getirilirse oolacakları dusunemiyorum.
Siyasi idamların ardı arkası kesilmez.
Biraz genis caplı dusunulsun Allahaskına.
Siz sanıyor musunuz ki sadece tecavuzculer ve cocuk tacirlerl ldam edilecek? Bilakis onlar beslenecek, ve "ak"lara muhalif kim varsa cıkarılacak sehpaya.
Bunu ongormek icin muneccim olmaya gerek yok.
Ha keske ulledeki hukuk sistemi bagımsız ve tıkır tıkır isliyor olsa da, basta "VATAN HAİNLERİ" olmak uzere tum pislikler temizlense ulkeden.
Bir flim izlemiştim orada adam idamın doğru olmadığını anlatıyordu , poşetle sanki kadını boğmuş gibi görünüyordu ama öyle değil ki, aynı şekilde bir flimde bir kız üniversite hocasından hoşlanıyordu ve kendi üstünü başını yırttırarak bana zorla sahip oldu manasını vererek adamın hayatını karartmıştı, ya iki ucu b.k lu değnek misali hem istiyorum idamı hem de masum insanlar idam edileceğinden korkuyorum açıkcası.
aynen ben de çok etkilenmiştim idamın doğru olmadığını kanıtlamak için canından oldu, kadın zaten kanser hastasıydı ölücekti faydası dokundu, aynı şekilde bir odanın içinde jüri üyelerinin bir çocuğun babasının katili olmadığını ortaya çıkaran flim de müthiş , ismini hatırlamıyorum malesef