Milupa muhallebiden kurt çıktı

senef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
218
1
96
Ankara
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar kızıma milupanın sütlü prinçli muhallebisinden yapıyordum kaşıkla aldım tam biberona döküyodum kaşıkta bişeyler kımıldıyor dondum kaldım kurt vardı mamayı alalı daha 1 hafta olmuştu hani üzerlerinde 3-4 hafta içinde tüketilmelidir yazıyorya. görmesem kızım onu içecekti düşündükçe deliriyorum hemen yazdım milupanın sitesine şikayetimi sizlerlede paylaşmak istedim

Son düzenleme:
ınanmıyorum yaa geçmiş olsun canım iyi ki görmüşsünMailin cevabını merak ediyorum doğrusu..

ay bende yediriyom kızıma şokoldum şimdi bakmıyodum hiç dökerkende saol paylaşım için hepimiz şikayette bulunalım cnm allah korusun yaa düşünmesi bile kötü

valla arkadaşlar bende inanamıyorum hala biz güveniyoruz en iyi markaları alıyoruz bebeklerimize ama güvenim çok sarsıldı ben kızıma hazır bişey daha nasıl yedireyim ki bu konuda çok hassas davranırım ağzını açık bırakmış falan olsam ki her seferinde defalarca kontrol ederim sıkıca kapatırım bayatlamasın falan die. maile cevap gelsin yazarım hemen sabahta müşteri hizmetlerini arayacağim.

inanmıyorum ya bende aynısını yediriyorum...dedigin gibi markaya guvenim veriyosun hiç kontrol etmeden bundan sonra daha dikkatli olmak lazım ..bende merakla cevabını bekliyorum

Valla bende inanamadım şu okuduklarıma. Güya en güvenilir markadır ama demekki güvenmemek lazım.

bendende çıkmıştı milupa sütlü prinçliden telefon ettim hemen gelip aldılar evden kutuyu kurdu da atmamıştım tabakta duruyodu sonra incelemeye gönderdiler 1ay sonra ulaştılar bana tekrar hava almış olabilir paket falan filan sizi suçlu çıkarıyorlar yani birşey olduğu yok sus payı diyede 1 koli eşantiyon yollamışlardı çöpe aatım hepsini telde kadında söyledim ne hediyenizi ne mamanızı alırım bundan sonra dedim vermiyorum artık

arkadaşlar eskiden mama mı varmış hazır muhallebimi ............hep hazır ürünlerlemi büyüdük hayır benim 2 aylık bebeğim var şu anda anne sütü alıyor bir kaç ay sonra sütü sulandırarak normal evde yaptığım muhallebiye başlarım hazır mama yada vs vermeyi düşünmüyorum

Hayret bisy ya, evladlarimiz icin aman en iyisi olsun derken, onlarin su güvenc kirikligina bak..

tüketici haklarına bildir canım.
ört pas ettirme. yazık insan güvenerek hiçbirşey alamayacak.

valla o kadar çok okudum ki bu markadan fare pisliği çıktığını bile duydum...
ben sözde kalite ve fiyat arttıkça güvenilirliğinden şüpheleniyorum açıkçası...
sadece ameliyat olduğum zaman 3 kez mama vermek zorunda kaldık, onda da arı mama yedirdik kızıma...

ben de çok merak ettim cevabı senefcim mutlaka bekliyoruz...

anlamadıgım şey ağzı kapalı bir kutunun çinde kurt nasıl canlı kalmış

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bugün aradılar milupadan markette yanlış depolanmadan kaynaklanabileceğini,bu tarz olayların sık yaşanmadığını söyledi. yeni ürün göndereceklerini bidaha böyle birşeyle karşılaşılmayacağını hatta mamayı aldığım marketi bile arayıp uyaracaklarını fabrikaya bu olayı bildirdiklerini çok titiz davrandıklarını söyledi,beni arayan gıda mühendisi ve beslenme uzmanıydı kendininde 11 aylık bebeğinin olduğunu ve mama kullandığını bir anne olarak beni çok iyi anladığını söyledi.

ne güzel boyamışlar valla yaa bravo!!!!
eminim bebeği de vardır hatta istersen sana resim bile gönderir!!!
yeter ki isimleri kirlenmesin!!!

kapalı bir kutuda kurt nasıl canlı kalmış anlayamadım. bence bunun üretim esnasında olması çok zor bişi. o kadar uzun süre havasız bir ortamda kurt yaşayamaz zaten. dedikleri gibi yanlış depolama nedeniyle üreyen mikrobik ortamda kurt kutuya girmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…