Milyonlarca nefes, teröre karşı tek ses mitingi bu pazar günü yapılacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sivil Dayanışma Platformu, Yenikapı'da pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla "Milyonlar Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingi düzenleneceğini açıkladı

Bazı sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu Sivil Dayanışma Platformu, Haliç Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Platformu oluşturan sivil toplum kuruluşları adına açıklamayı okuyan Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Başkanı Hamza Akbulut, 20 Eylül'de Yenikapı'da düzenlenecek olan mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağını belirterek, "Bütün İstanbul halkını bayraklarıyla beraber omuz omuza kol kola olmaya, Yenikapı'ya davet ediyoruz" dedi.

DHA

http://www.haberturk.com/gundem/hab...karsi-tek-ses-mitingi-bu-pazar-gunu-yapilacak

eleştirmek için yazmıyorum bunu ama böyle bir organizasyonu neden tüm partiler birleşip beraberce yapmıyor,sonuçta amaç güzel birşey için,Bahçeliyi de,Kılıçtaroğlunu da,Demirtaşı da,Davutoğlunu da yanyana,omuzomuza görmek isterdim,bence ülkenin buna ihtiyacı var.

Son düzenleme:
canim bu zaten bildigin AKP mitingi olucak o yuzden digerlerinin orda olmasi komik olur.

Hala oy diyorlar hala miting derdindeler guzelinsanimizin milli duyguparinda istifade edip, sehitler uzerinden oy toplamaya calisiyorlar pes diyorun artik pess

Bu akp nin mitingi galiba,ne kadar da garip bir çelişki..akp ve teröre lanet...

Keşke perşembe günü yapılan mitinge gidebilseydim onu çok isterdim.

insanlar toplanmaya başlanmış, canlı yayın yapan kanallar var

Devlet terore karsi miting yapmaz, acizlikdir bu. Devlet teroru onler...

Zaten devlet terörü baslatti ki. Ve normalinde yürüyüs ile devlete bir mesaj iletilir halk olarak. Ne yani, devlet kendine mi mesaj iletiyor?

Sanki devlet öyle ortada kalmis, ölen askerlere tek care yürüyüste buluyorlar....

Bu yürüyüs ölen askerlerin üzerine siyaset yapmaktan baska birsey degil.

evet cumhurbaşkanı oynanan oyunların farkındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…