Mimea erken gebelik testi

mrvmstf2017

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
57
12
8
35
Hanımlar tecrübelerinize şuan çok ihtiyacım var. Adetime 3 gün var ve testim böyle çıktı. Artık o kadar çok yalancı pozitif postu görüyorm ki inanasım gelmiyor. Bu testle gebeliğini öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG_20250726_185424_104.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 73
İsmini ilk defa duydum yorum yapamıyorum en garanti test awox bile bende yalancı pozitif verdi en garantisi gününüz 2 gün geçsin kan verin inanın en iyisi bu

Bu markayı kullanmadım o yüzden yalancı pozitif verir mi bilmiyorum. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla test beklemiş. Eğer 5 dk içinde çıktıysa pozitif olabilir.

Aslinda ben ilk bu testi kullanmistim 3 haftalik hamileyken 1 dakika icerisinde xizgi cok netti sonra awox marka gittim aldim onda daha silikti çift çizgi bu mimea pozitifse hemen belli ediyor

Bu markayı kullanmadım o yüzden yalancı pozitif verir mi bilmiyorum. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla test beklemiş. Eğer 5 dk içinde çıktıysa pozitif olabilir.
Hayır beklemedi canım saniyeler içinde çıktı ikinci çizgi. Fotoğrafı da testi yaptıktan sonra maksimum 3-4 dakika içinde çekmişimdir.

Aslinda ben ilk bu testi kullanmistim 3 haftalik hamileyken 1 dakika icerisinde xizgi cok netti sonra awox marka gittim aldim onda daha silikti çift çizgi bu mimea pozitifse hemen belli ediyor
Yaa buna çok sevindim inşallah benim de öyledir canım,çünkü saniyeler içinde çıktı ikinci çizgi

Kizlar benimkinede bakarmisiniz adetten 5 gün önce artmed gebelik testi sizce yanlis pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20250726_221948.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250726_205314.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20250726_222145.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250726_221813.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar benimkinede bakarmisiniz adetten 5 gün önce artmed gebelik testi sizce yanlis pozitif mi
Artimed hiç güvenilir değil maalesef. Daha net çizgiyle kanda negatif çıkarıyor. Ama bu demek değil ki seninki de negatif olacak belki senin gerçekten pozitif ve öyle çıktı. Bence başka markayla dene canım

Bu testi yaptım çarşamba akşamı adetime 6 gün vardı testi yaparken saniyesinde pozitif çıktı Bi saat sonra novacheck aldım o da anında pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi kan istedi 0.22 çıktı sonuç dün de adetime iki gün kala adet oldum neden böyle olmuş olabilir

Hormon testide verdinizmi bazen hormonlardan kaynakli olabiliyor çunku 1 test yanlis hadi neysede öbürüde yablis olma olasiliği düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…