Mimea erken gebelik testimm LUTFEN YORUM YAPARMİSİNİZ

asilemm21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
47
6
1
28
Kizlar selamm. Normalde adet olmadan yaklaşık 10 gun önce adet belirtilerim baslar goguslerim agrir. Kasiklarim agrir. Bu ay adetime 3 gun kala falan basladi bu belirtiler ama normaden daha Az. Gogsumde kasiklarimda daha az agriyo normal adet zamanindan. Adetime 6 gun varlen prodoktor test yaptim silik cikmisti. Sonra awox yaptim negatif cikti. Simdide MİMEA marka yaptim adetime 1 gun var. Koyu silik cikti direk cikti ama hic beklemeden. Bu teste guvenebilir miyim. İntden awox marka siparis etmistim daha gelmedi. Tekrarlicam ama suan yorumunuz ihtiyacim var kimseyle paylasamiyorum. Biraz uzun yazdim hakkinizi helal edin

Eklentiler

• 4FB8AA88-9F30-48C1-9A6C-F242C8C3AEA0.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
  • EFE68146-AB7B-4A85-A775-59AA1F3578E5.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 94FB1087-38C3-4BC9-A453-D3776A87D432.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu test pozitif görünüyor ama ne kadar doğru bir test bilmiyorum
İnsallah dogrudur ya. 7 aydir deniyoruz. Yaptigim test sayısıni unuttum ilk defa bu ay prodoctor ve mimea test silik cizgi çıkardı. İnsallah bu test ile gebeligi kesinlesmis birileri umudum olur burda

Bahsettiğin bu iki testte bende yalancı pozitif çıkartmıştı inşallah sendeki doğrudur sadece awox güvenli diyolar ama ben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum awox bile kuruma çizgisi çıkarttı bende artık yapsam bile inanmam kaset testler daha iyi

Aslında içlerinden en iyisi awox diğerleri maalesef yalancı pozitiflik verebiliyor ama inşallah bu doğrudur:) bence kan ver ya hiç bunlarla uğraşma

Üzmek istemem ama yalancı pozitif olabilir awox bile bende yalancı pozitif çıkardı

MaaleseF hepinizin dedigi gibi yanlış pozitif kurbani oldu sanirim bende. Dayanamayıp predictor early test aldim kocaman bi negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…