İnsallah dogrudur ya. 7 aydir deniyoruz. Yaptigim test sayısıni unuttumBu test pozitif görünüyor ama ne kadar doğru bir test bilmiyorum
İnsallahBahsettiğin bu iki testte bende yalancı pozitif çıkartmıştı inşallah sendeki doğrudur
Aslında içlerinden en iyisi awox diğerleri maalesef yalancı pozitiflik verebiliyor ama inşallah bu doğrudur:) bence kan ver ya hiç bunlarla uğraşmaKizlar selamm. Normalde adet olmadan yaklaşık 10 gun önce adet belirtilerim baslar goguslerim agrir. Kasiklarim agrir. Bu ay adetime 3 gun kala falan basladi bu belirtiler ama normaden daha Az. Gogsumde kasiklarimda daha az agriyo normal adet zamanindan. Adetime 6 gun varlen prodoktor test yaptim silik cikmisti. Sonra awox yaptim negatif cikti. Simdide MİMEA marka yaptim adetime 1 gun var. Koyu silik cikti direk cikti ama hic beklemeden. Bu teste guvenebilir miyim. İntden awox marka siparis etmistim daha gelmedi. Tekrarlicam ama suan yorumunuz ihtiyacim var kimseyle paylasamiyorum. Biraz uzun yazdim hakkinizi helal edin
Üzmek istemem ama yalancı pozitif olabilir awox bile bende yalancı pozitif çıkardı
Maalesef öyle oldutestlere hic guven kalmadi
Artimede güvenme yalancı pozitif çok başka marka ile tekrarlaEki Görüntüle 3624835 bu sabah yaptım artı med artık korkuyorum ilk beş saniyede çıktı böyle
Ama ilk saniyelerde de yapıyo mu yalancı pozitif durumunuArtimede güvenme yalancı pozitif çok başka marka ile tekrarla
Evet canım bak bunlar da benim Artimed ilk saniyelerde çıkmıştı birkaç ay önce sonuç negatif bence başka bir markayla denemelisinAma ilk saniyelerde de yapıyo mu yalancı pozitif durumunu
Of evet yaaa yine yanlış çıkmış artık bu markayı almamEvet canım bak bunlar da benim Artimed ilk saniyelerde çıkmıştı birkaç ay önce sonuç negatif bence başka bir markayla denemelisin
Awox marka benim yaptığım adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu bence olamaz amaEki Görüntüle 3624835 bu sabah yaptım artı med artık korkuyorum ilk beş saniyede çıktı böyle
Olamaz canim hic yalanci cikarttigini gormedim hayirli olsun hamilesin kan vermelisinAwox marka benim yaptığım adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu bence olamaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?