Benim bir takıntım vardı, onun için uygulamıştım eft yi..... Gerçekten çok etkili olmuştu..
Paylaşımın için teşekkürler minasera... Youtobe da eft ile ilgili çeşitli videolar var... vuruşların nasıl yapılacağını tam algılayamayan arkadaşlar için örnek olur diye düşünüyorum...Bulursam hemen ekleyeceğim... Sevgiler...
alam eft yle ilgili çok araştırma yapıyor.aslında kendisi yoga yapıyor ve reikiye uyumlandı.ben de ne zamandır merak ediyordum.bilgiler için sağol
Minesera emeğine sağlık.ben başlığı görünce ne sandım biliyor musun Hani şu bankalarda hesaba havale yaparsın ya eft yle.Minesera herhalde bankada çalışıyor bilgi verecek dedim:Roflol:
Teşekkürler minasera bu çok işime yarayacak sağolasına.s.
minacım uzun uzun sakin kafayla okuycam buraya kadar olan bilgileri çok ihtiyacım var biliyorum çünkü
bunları bizimle paylaştığın için teşekkürler Allaha emanet ol
eft yönteminin marifetlerini çok duydum 1 aydır araştırıyorum..sanırım bu işi en iyi eğitimle öğrenirim ama benim bulunduğum şehirde bu tarz eğitim veren yerler yok..diğer türlüde hem ulaşım parası hem eğitim parası baya tuzlu olaacakk..ama gerçekten değecekse fedaa olsunn
Minacım aslında hepimizin ihtiyacı var bu yönteme .Ama görmeden olmuyor galiba .Görerek uygulamak daha etkili olur sanıyorum .Teşekkürler .
minasera teşekkür ederim yardımsever tavrın için..bi kaç yerde uygulamak için muhakkak eğitim alınamsı gerek diye bişeyler okudum ..o yüzdn eğitimi düşündüm ama biraz külfetli olacak..sen öğretebileceğini söylüyosun bu benim için sevindirici umarım öğrenebilirim bende başkalırna yardımcı olabilecek seviyeye gelirim ..sağlıcakla
bende öğrenmek istiyorum mümkün mü acaba? Nasıl yardımcı olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?