Merhabalar kızlar, ben bi elbise arıyorum ama bulamadım bi türlü
kavak yellerinin 164. bölümünde (geçtiğimiz hafta yayınlana)n dizinin başında minenin üzerindeki nar çiçeği rengindeki elbisenin markasını bilen varmı acaba ya
heryerde aradım ama dizideki resimden başka bişe bulamadım resimde bu yardımcı olabilirsiniz inşallah kızlar
Şifon değil bence, şifon olsa tek kat olmazdı... İnce mat saten olabilir belki yada ipek şantuk...Fotoğraf da çok net değil kumaş bilgim de sınırlı... Bence beline kemer fln takılarak kullanıldığı için havalı duran bir elbise, yoksa kalıbı fln basit... Eğer bulamazsan üzülme diktiriver, emin ol güzel olur ben de düşünüyorum şuan diktirmeyi... =)
vallahi tatlı bir elbiseymiş,markaların kataloglarını çok gezerim gözüme ilişiyor ama çıkaramadım.Diktirmek mantıklı olabilir.Çok masraflı olacağını düşünmüyorum.Rengi pek güzelmiş tatlım inşallah bulursun valla :))
elbide cici birşey adil ışık'a bakmanı tavsiye ederim birde koton ve mango da olabilir bu renkleri en çok adil kullanır hee birde şöle bi durum var arzu kaprolden falan giydiriyoelar bazen bunları özel modacının elbisesi de olabilir ama ben yinede adilde ısrarlıyım :)