mine nin nar çiçeği rengindeki elbisesi :(

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
358
Kocaeli
Merhabalar kızlar, ben bi elbise arıyorum ama bulamadım bi türlü

kavak yellerinin 164. bölümünde (geçtiğimiz hafta yayınlana)n dizinin başında minenin üzerindeki nar çiçeği rengindeki elbisenin markasını bilen varmı acaba ya
heryerde aradım ama dizideki resimden başka bişe bulamadım resimde bu yardımcı olabilirsiniz inşallah kızlar

Son düzenleme:
Güzel elbiseymiş ben de beğendim... O dizideki oyuncuları Koton'dan çok giydiriyorlar, belki Koton olabilir diye düşündüm...

bende öyle düşünüyorum, nedense kotondan gibi geliyor ama internet sitesinde yok yarın mağzasına uğrıycam..

Aslında dikimi çok da kolay bir elbise, güzel bir kumaş alınıp diktirilebilir... Yada ailede varsa böyle dikebilecek biri dikilir yani... =)

şifon gibi duruyor ama emin olamadım diktirdiğimde aynısı olmaz.. ben bunu istiyorum ya

şifon gibi duruyor ama emin olamadım diktirdiğimde aynısı olmaz.. ben bunu istiyorum ya

Şifon değil bence, şifon olsa tek kat olmazdı... İnce mat saten olabilir belki yada ipek şantuk...Fotoğraf da çok net değil kumaş bilgim de sınırlı... Bence beline kemer fln takılarak kullanıldığı için havalı duran bir elbise, yoksa kalıbı fln basit... Eğer bulamazsan üzülme diktiriver, emin ol güzel olur ben de düşünüyorum şuan diktirmeyi... =)

yok yok kesinlikle saten değil, şifonda değil ama ben kumaşı tahmin ediyorumda adını bilmiyorum
koton bi kumaş pamuklu yani

vallahi tatlı bir elbiseymiş,markaların kataloglarını çok gezerim gözüme ilişiyor ama çıkaramadım.Diktirmek mantıklı olabilir.Çok masraflı olacağını düşünmüyorum.Rengi pek güzelmiş tatlım inşallah bulursun valla :))

elbide cici birşey adil ışık'a bakmanı tavsiye ederim birde koton ve mango da olabilir bu renkleri en çok adil kullanır hee birde şöle bi durum var arzu kaprolden falan giydiriyoelar bazen bunları özel modacının elbisesi de olabilir ama ben yinede adilde ısrarlıyım :)

dediklerinin hepsinin resmi sitesine baktım göremedim çarşıya gidince mağzalarınıda gezicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…