Mini bir dert

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Sevgili arkadaşlarım herkese merhaba
Konum cok kücük sizi sıkmadan direk soruma geçeyim.
Geçenlerde görüştüğüm firmadan olumlu dönüş olması durumunda İk teklifte bulunacak benim o süreçte direk okey demem mecburi mi yoksa en azından 1 günde olsa bi düşünme payım var mı ? Mevcutta çalıştığım için gelen teklife göre değerlendirmek istiyorum kalmalı mıyım gitmeli miyim şeklinde. İk yıda kıllandırmak istemiyorum acıkcası siz olsanız ne yapardınız ne derdiniz karşı tarafa ?

Düşünebilirsin hemen o an cevap vermek zorunda değilsin

ık olan arkadaşlar daha iyi bilir ama ,

ik aradıgında artık istedikleri evrakları söylerler ve işe başlarsınız ,

onlar mı size iş teklifi yaptı yoksa siz başvurmu yaptınız
Ben başvuru yaptım
Aldığım brüt maaşı belirttim onlar fiyatlama yapmak için dönecekler ama bi düşünme fırsatım yok mu

Teklifleri için teşekkürlerinizi sunup yarına kadar müsade isteyebilirsiniz. İnsanlık hali ben negatif bir cevap vereceklerini düşünmüyorum hele ki 1 gün için
Görüştüğüm İk müdürü cok ters bi kadındı acıkcası sürekli laf sokan bi tip muhtemelen yine kendisi arayacak teklif için ters teper diye korkuyorum

Sizde derken
İnsan Kaynakları çalışanı mısınız yoksa firmada bu şekilde mi demek istediniz of ya
Yordam farki olur..
Bizde bu sekilde..
Aramissak personel acigi olan birim icin takiveye yapmamiz gerektigi icindir.
Cunku eksik olan is gucu giderilmediginde baska personellere yuk biniyor.
Ayrica ben sana teklif yapmissam beklerim(sure tanirim),ama sen bana basvuru yapmissan aradigimda geleceksin :)
Sistem boyle isliyor bizde.

1 güne bile mi tevazu yok
Cok şaşırtıcı gerçekten. Biz İk nın haftalarca dönüşünü sabırla bekliyoruz halbuki. Benim sütten ağzım bir kere yandı 1 gün isteceğim vermiyorlarsa keyifleri bilir

1 gun olmuyor aslinda,evrak asamasi var.Ozluk hazirlanacak,devir yapilacak,sifre alacaksin. Vs. Vs..
o bir gunluk gecikme hafta sonuna denk gelirse 3 gune cikiyor.
Tekrar soyluyorum,bizde bu sekilde.Belki onlar bekliyordur,bilemiyorum.

Söyleyebilirsiniz, bir dönem ik da çalıştım, direk işe alımlarda da bulundum.

Bir şey demezler ama diğer alternatifleri de elde tutarlar sadece. Beğenildiyseniz siz dönüş yapana kadar da başkasını işe almazlar - beyaz yakada böyle işler bu tabi.-

Teşekkür dedip, kendi iş yerimle de görüşüp size dönüş yapayım derseniz olur, çünkü zaten sürecin kendisi böyle çalışan birisi için. Direk evet diyecek olsanız bile bu cümleyi kurmanız gerekiyor ki bu da en az bir gün sonra tam cevabınızın ortaya çıkacağını gösterir ve sizi işe alan IK çalışanı da bunu bilen birisidir emin olun.

Tereddüt etmenize hiç gerek yok yani.

Tereddüt ediyorum üstüne bide cok gerginim.
Yani evliyim sonuçta olurunu düşünmem gerekiyor bana en başından kimse bölüm bütçesi şu diye konuşmuyor son dk maas şu diyip kestirip cvp bekleniyor illaki düşünmem gerekecek. Kendi firmamdanda çıkma sebebim maddi yetersizlik yani

şu an çalıştığın yere sorsan sana ne zaman dönüş yapacaklar maaş konusunda?
en azından mevcut işyerin sana bi rakam söylerse diğer teklif geldiğinde kıyaslama yapar, evet ya da hayır dersin.
Suan çalıştığım yer maaşta bi iyileştirme yapmıyor malesef gitmek istiyorsan gidersin mantığındalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…