Mini Fırınlar Hakkında Yardım!

fatobrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
286
0
96
39
Bursa
Kızlar mini fırın almayı düşünüyorum. Siz hangi markaları tavsiye edersiniz?
Bu arada internette azıcık araştırdım 29-32 litre arası kapasiteli fırın sizce yeterli olur mu?

ben arçelik kullanıyorum, annemde aynısını kullanıyordu çok memnunduk o yüzden kendi evimde de var.ben de çok memnunum.

ben arçelik kullanıyorum, annemde aynısını kullanıyordu çok memnunduk o yüzden kendi evimde de var.ben de çok memnunum.

Tek öneri senden geldiği için teşekkürler.

Demekki öncelikle bir arçelik bayisine gidip modelleri incelicem, sonrada alternatif bir kaç marka daha değerlendirip karar verip birini alıcam.

ben bosch aldım çok memnunum mini olandan eğer kalabalık aile değilsen iyidir

böreğin altını süper pişiriyor ben tavsiye ederim vestelden uzak dur en berbat beyaz eşya markası
sositososito

Kızlar mini fırın almayı düşünüyorum. Siz hangi markaları tavsiye edersiniz?
Bu arada internette azıcık araştırdım 29-32 litre arası kapasiteli fırın sizce yeterli olur mu?

Fatobrs merhaba bence 29-32 litre kalabalık bir aile değilseniz yeter biz kalabalık bir aile olduğumuz için simfersin 42 lt albeni fırınını kullanıyoruz 3 senedir de herhangibir problem çıkarmadı çokta güzel pişiriyor ayrıca yoğurt bile yapabiliyor kullanışlı bir fırın (:

Benim kullandığım Model bu:

M 4217 TURBO
• 5 fonksiyonlu turbo midi Fırın
• 42 lt. Fırın İÇ hacmi
• Pop -up dugme
• 90 dk . programlanabilen ve sesli uyari ile pişirmeyi durduran Mekanik Saat
• Termostatlı
• Fırın içi Aydınlatma
• Yuvarlak tepsiyi alt, Orta ve Ust gözlerde kullanabilme imkanı
• 1 Yuvarlak Tepsi + 1 standart kare Tepsi + 1 Özel Tasarım tel Izgara
• Renk : Nar Çiçeği
Eki Görüntüle 53255

Konu sahibi fırınını çoktan almıştır herhalde.
Benim mini fırınım siemens ve çok memnunum.

Simferin fırınlarını cok öven duydum acıkcası şimdi haluk ta reklemını yapıyor albeniiiiii diyerek

ben de dün simfer aldım 4203.
aslında reklamı döneni (4207) alacaktım ama,
tek farkı; 4207nin düğmeleri içine gömülü, ve bu düğme için 30tl fiyat farkı var.
(belki ilgilenen vardır diye küçük bir not düştüm:))opuyorumnanaktan

denedim çok kısa sürede isindi, tepsisi de kocaman, nasıl pişirdiği hakkında şimdilik fikrim yok, 1ay sonra öğrenicemkaydirigubbakcemile4

36lt.sana yeterli olur mu bilmiyorum ama, ben fırını çok kullanan biriyim, bana yetmezdi.

canım ben yenı aldım sıemens bir defa kullandım ıyı pişirdi şimdilik iyi şükür

Back
X