Tabi yapılıyor bende perşembe karin germe gogus toparlama olacağım cok korkuyorum komplikasyon olur mu diye bide karin germe gerçekten çok mu zor ameliyatta okadae damar kesiliyor cok meşakkatli değil miHayır şükürler olsun ki hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.zaten ameliyat önceside covid testi yapılarak ameliyata alınıyor
AA ne güzel şanslıyız o zman ben bugün görüştüm fiyat aldım tam germe dedi bana yağlar alınacak ama çok korkuyorum 2 gün ağrılı olur 5 gün sonra kalkarsın 1 ay dinleneceksin dedi eşimi ikna edebilirsem yaptıracağım ama gerçekten çok ağrılı olurmu ondan korkuyorumMerhaba bu konuda çok iyi olan bir plastik cerrahın ameliyathane hemşiresiyim bütün sorularınızı yanıtlıyabilirimbu konuda insagram hesabınıda inceliyebilirsiniz doktor beyin
Fiyat olarak sormuştum canm, bana bugün tam germe dedi çok deforme olmuş dedi yaşımda genç bide çocuk düşünürseniz yapmam dedi imza arttırıyorum dedi kafam çok karıştı yaPardon ne kadar yapmıştınız derken, anlamadım tam olarak..Evet gerekli yerlerden yağları alıp, sonradan geriyorlar. Ama tekrar hatırlatayım, ilk bir hafta yalnız kalmanız, hele bir de iki çocukla mümkün değil..Hadi kaldınız diyelim, ameliyatın ilk 2 günü mümkün değil...
Çok sevindim senin adına karar vermek te önemli Bi adım bende eşimle konuşacam beraber gittik doktora ama geldiğimizde beri konuşmuyor ne oldu anlamadım çocuk düşünmüyoruz artık ama doktor hamilelik yaşanmamalı dedi o düşündürdü onu galibaTabi yapılıyor bende perşembe karin germe gogus toparlama olacağım cok korkuyorum komplikasyon olur mu diye bide karin germe gerçekten çok mu zor ameliyatta okadae damar kesiliyor cok meşakkatli değil mi
AA ne güzel şanslıyız o zman ben bugün görüştüm fiyat aldım tam germe dedi bana yağlar alınacak ama çok korkuyorum 2 gün ağrılı olur 5 gün sonra kalkarsın 1 ay dinleneceksin dedi eşimi ikna edebilirsem yaptıracağım ama gerçekten çok ağrılı olurmu ondan korkuyo
Bence siz doktora guven duyduysanız gerisini düşünmeyin bu sizin seruveniniz .bence sizin için endiselenmiste olabilir sonuçta ameliyat bizde zamn yaklaştıkça eşim vazgeçirmeye çalıştı benim cok istediğimi anlayınca şuan yanımda iki çocuk var biri 2 biri sekiz yaşında cok düşündüm ama artık Allah karar veren herkese kolaylık versinÇok sevindim senin adına karar vermek te önemli Bi adım bende eşimle konuşacam beraber gittik doktora ama geldiğimizde beri konuşmuyor ne oldu anlamadım çocuk düşünmüyoruz artık ama doktor hamilelik yaşanmamalı dedi o düşündürdü onu galiba
Tabi yapılıyor bende perşembe karin germe gogus toparlama olacağım cok korkuyorum komplikasyon olur mu diye bide karin germe gerçekten çok mu zor ameliyatta okadae damar kesiliyor cok meşakkatli değil mi
Benim çocuklarda 9 ve 6 yaşında eşimden Bi cevap alamadım hala, düşüneyim yarına kadar dedi size fiyat ne söylendi tam germemi olacak bide boy kilo ne acabaBence siz doktora guven duyduysanız gerisini düşünmeyin bu sizin seruveniniz .bence sizin için endiselenmiste olabilir sonuçta ameliyat bizde zamn yaklaştıkça eşim vazgeçirmeye çalıştı benim cok istediğimi anlayınca şuan yanımda iki çocuk var biri 2 biri sekiz yaşında cok düşündüm ama artık Allah karar veren herkese kolaylık versin
ben de eşimi ikna edemiyorumAA ne güzel şanslıyız o zman ben bugün görüştüm fiyat aldım tam germe dedi bana yağlar alınacak ama çok korkuyorum 2 gün ağrılı olur 5 gün sonra kalkarsın 1 ay dinleneceksin dedi eşimi ikna edebilirsem yaptıracağım ama gerçekten çok ağrılı olurmu ondan korkuyorum
Tesekkur ederimYani 2 gün hastanede kalma süresi oluyor daha sonrada rütin kontrollee oluyor iyi bir doktor ve ağrı eşiğiniz yüksekse çabucak toparlanırsınız bence
1.60 58 kiloyum kombine olacak bende ama tam karin germe 20 bin siz ne fiyat aldiniz benBenim çocuklarda 9 ve 6 yaşında eşimden Bi cevap alamadım hala, düşüneyim yarına kadar dedi size fiyat ne söylendi tam germemi olacak bide boy kilo ne acaba
Tam karın germe olacak dedi 17 bin ama eşim olumsuz şuandaTesekkur ederim
1.60 58 kiloyum kombine olacak bende ama tam karin germe 20 bin siz ne fiyat aldiniz ben
benimde eşim izin vermiyor, fiyatlar neden bu kadar uçuk acabaTam karın germe olacak dedi 17 bin ama eşim olumsuz şuanda
Estetikler öyle ama bana sorsan benimki mecburide eşim anlamıyorbenimde eşim izin vermiyor, fiyatlar neden bu kadar uçuk acaba
neden mecburi ?Estetikler öyle ama bana sorsan benimki mecburide eşim anlamıyor
Benimki çok kötü ya görüntü olarak çatlak ve sarkma çok fazlaneden mecburi ?
Brn bir ay önce oldum karın germe size çocuklarınıza bakacak kimse yoksa bu ameliyatin hayalini bile kurmayin bana ve çocuklarıma annem bakti daha yenı yeni kendimi iyi hissetmeye basladim ilk bi kac gun agriniz oluyor dayanilmayacak kadarda cok degil ben karnimdan cok sirt agrisi çektim egik yurudugum icin haraketler kisitli oluyor ameliyat acisi cok uzun surmuyor ama iyilesme sureci uzun bi ameliyat odemlerin sislerin gitmesi 4 5 ayi buluyor mus ama dedigim gibi size bakacak biri yoksa sakin olmayin oyle tek basina idare edilcek kadar kolay degilÇok tşk ederim 2 çocuk var bende ve bakacak kimsem de yok açıkcası siz ne kadar yapmıştınız o bölgedeki yağları da alıyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?