Slm kizlar ben 3 gun once mini karin germe ameliyati ve liposuction oldum dr mustafa karacan harikalar yaratti ,kesik yerinde hic agrim acim olmadi liposuction olan yerlerimde jas acisi gibi bi aci oldu o da dayanilmiyaxak bir aci degil 2 gunde toparlandim doktoruma minnettarim
Slm kizlar ben 3 gun once mini karin germe ameliyati ve liposuction oldum dr mustafa karacan harikalar yaratti ,kesik yerinde hic agrim acim olmadi liposuction olan yerlerimde jas acisi gibi bi aci oldu o da dayanilmiyaxak bir aci degil 2 gunde toparlandim doktoruma minnettarimEki Görüntüle 2962462
Slm kizlar ben 3 gun once mini karin germe ameliyati ve liposuction oldum dr mustafa karacan harikalar yaratti ,kesik yerinde hic agrim acim olmadi liposuction olan yerlerimde jas acisi gibi bi aci oldu o da dayanilmiyaxak bir aci degil 2 gunde toparlandim doktoruma minnettarimEki Görüntüle 2962462
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 5 gün önce yaptırdım lipo ve meme , korse beni aşırı rahatsız ediyor içindeki sünger derimi aşırı çekiyor ama ilk duşumu aldığımda korsesiz durmanın daha da zor oldugunu anladım sizce ne zaman korsede rahat hissederiz acı durumunuz nasıl
Banyodan banyoya çıkarabilir
Ben çıkarıyorum ve durumu gözlemlemek için fotoğraflıyorum Ama belim hala kalın duruyor
Sanırım bu süreçte sabırlı olmak gerekli
Banyodan banyoya çıkarabilir
Ben çıkarıyorum ve durumu gözlemlemek için fotoğraflıyorum Ama belim hala kalın duruyor
Sanırım bu süreçte sabırlı olmak gerekli
Merhabalar öncelikle ikinizi de geçmiş olsun.bende karar verme aşamasındayım meme küçültme ve lipomatik ile üst bacak.kol liposuction yaptırmak istiyorum
Merhaba kizlar, facebookta grup açtım. 21/22 karın germe.olan ve olacak lar diye. Orda daha iyi takipte kalınır. Burda girmeyince haftalar sonra görülüyor mesajlar.
Grub gizli, ne aramalar da çıkıyor ne de grupta kimler var gözüküyor.. girmek isteyen bana mesaj atsın. Linki atarım.