Korsesiz halini de atar mısınız Ödemleriniz geçti miSlm kizlar ben 3 gun once mini karin germe ameliyati ve liposuction oldum dr mustafa karacan harikalar yaratti ,kesik yerinde hic agrim acim olmadi liposuction olan yerlerimde jas acisi gibi bi aci oldu o da dayanilmiyaxak bir aci degil 2 gunde toparlandim doktoruma minnettarimEki Görüntüle 2962462
Slm kizlar ben 3 gun once mini karin germe ameliyati ve liposuction oldum dr mustafa karacan harikalar yaratti ,kesik yerinde hic agrim acim olmadi liposuction olan yerlerimde jas acisi gibi bi aci oldu o da dayanilmiyaxak bir aci degil 2 gunde toparlandim doktoruma minnettarimEki Görüntüle 2962462
Şun korsesini açması yasak zaten korsesiz durmak çok zorKorsesiz halini de atar mısınız Ödemleriniz geçti mi
Banyodan banyoya çıkarabilirŞun korsesini açması yasak zaten korsesiz durmak çok zor
Korsenin içinde sizlerinde sünger var mı ? O sünger beni çok rahatsız ediyorBanyodan banyoya çıkarabilir
Ben çıkarıyorum ve durumu gözlemlemek için fotoğraflıyorum Ama belim hala kalın duruyor
Sanırım bu süreçte sabırlı olmak gerekli
Hayır sünger yokKorsenin içinde sizlerinde sünger var mı ? O sünger beni çok rahatsız ediyor
Evet varDikiş izi var değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?