Başlığı görünce korktunuz sanırım :) ama ben 2 gün önce lipoyla birlikte oldum bu ameliyatı ve aynı gün taburcu o kadar korkup ertelediğim için pişmanım şimdi etraftan duyduğunuz olumsuz şeylere hiç inanmayın derim bayanlar bizzat yaşadım tüm samimiyetimle size yazıyorum ne asistanım ne doktorum istedi tamamen içimden geldiği için ona minnet duygusuyla ve de sizlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum sorularınızı cevaplamaya hazırım
özür dilerim yazdıklarımı okuyunca anasını gören dana gibi konuya daldığımı gördüm:) sorularımı yanıtlarsan çok memnun olurum
1,5 ay korse giyecekmişim siz ne kadar çok kilo verirseniz sonuç o kadar iyi olur çekiceniz acı izin boyutu herşey minumum olur beni sadece lipo zorladı diyebilirm o da 1-2 gün şimdi daha iyiyim çok şükür hiç yatmadım eğik yürürsün bilmemne dedilr hiç eğik de yürümedim bence memeyi de karnı da kombine ol derim ikisinden bir kurtul başka sorn varsa alabilirim
benim aynı anda oldu 3 saat sürdü mini karın germe +vaser lipo klasik liposakşına göre bi kere de daha fazla yağ alınıyor ama maksimum ne kadar onu bilmiyorm ikisini aynı anda yapar bence vereceğiniz maksimum kiloyu verip ikisini birden olursunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?