Mini Karın Germe Olmak İsteyenler Okusun!!

tulay_46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
16
3
86
Bolu
Başlığı görünce korktunuz sanırım :) ama ben 2 gün önce lipoyla birlikte oldum bu ameliyatı ve aynı gün taburcu o kadar korkup ertelediğim için pişmanım şimdi etraftan duyduğunuz olumsuz şeylere hiç inanmayın derim bayanlar bizzat yaşadım tüm samimiyetimle size yazıyorum ne asistanım ne doktorum istedi tamamen içimden geldiği için ona minnet duygusuyla ve de sizlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum sorularınızı cevaplamaya hazırım

Arkadaşım merhaba.seni bulduğuma çok sevindim hem çok merak ettiklerim hemde korkularım var.ben martta meme kücültme ameliyatı olacağım seneye sonbaharda karın germe ameliyatı olmak istiyorum inşallah.şu an 90 kiloyum ama sıkı bir diyetteyim marta kadar bi 15 kilo verebilirsem çok iyi olacak.karın germe için minimum kaç kilo olmak gerek?benim 3 sezeryan kesim var sorun olurmu?göbüşüm kocaman ve çok sarkık zayıflayınca dahada sarkacak.dikiş izlerinden değilde göbekteki topak topak yağlardan korkuyorum.sen hangi ilde ve kime ameliyat oldun.bide benim karnım kara yolları haritası gibi bu çatlakların ne kadarı gider.bir doktor bana önce lipo yapıp sonrada ameliyat etmeliyiz demişti acaba bu lipo fiyata dahilmidir acaba sen kaç kiloyla girdin çok karnın varmıydı kaç kilo gitti çok izin kaldımı yada iz etrafında topaklanma falan varmı?

özür dilerim yazdıklarımı okuyunca anasını gören dana gibi konuya daldığımı gördüm:) sorularımı yanıtlarsan çok memnun olurum

yok estağfirullah olur mu bende burda çok araştırdımm çok okudum ve asistanların doktorlarının reklamını yapmak için yazdıklarını burda öğrendim insanlar ne hale gelmişş benm dr ma sözüm vardı sağ salim çıkarsam kadınlar kulübüne yazcam hocam demiştim bi de tabiki sizlere yardmcı olmak amacıyla yazmak iztedim.öncelikle benmki mini karın germe özellkle başlığa da yazdım henüz 3.günüm ama çok şükür yemeğimi felan yapıyorm lipoyla birlikte oldum klasik lipo değil vazer lipo bu daha avantajlı daha az ödem morluk ağrı vs ama doktorm bi harika insanlığı cerrahlığı ben k.maraşta yaşıyorm gelme şansınız varsa hiç düşünmeyin zira doktuorm maraşlı bayanların gönlünü fethetmiş durumda ben ilk doğum normal ikinci sezeryan sizin sezeryan sayınızın fazla olması zannımca bişyei diğiştirmez ama araşatırmalırma daşyanarak şunu diyebilirm siz kilo olarak benden bi hayli fazlasınız ben69 kilo idim karnmda çok sarkma yoktu ama beni rahatsz edecek kadar göbiş vardı elma tipliyim ben bacak kıllar değil de yanlar ve göbek lipoyu germe ile kombine yaptı ikisi fiyata dahil 3.500 e oldum ben gıdıyı da aldı benm lipolyla dikiş izim sezeryan izinin iki katı korse giyiyorm

1,5 ay korse giyecekmişim siz ne kadar çok kilo verirseniz sonuç o kadar iyi olur çekiceniz acı izin boyutu herşey minumum olur beni sadece lipo zorladı diyebilirm o da 1-2 gün şimdi daha iyiyim çok şükür hiç yatmadım eğik yürürsün bilmemne dedilr hiç eğik de yürümedim bence memeyi de karnı da kombine ol derim ikisinden bir kurtul başka sorn varsa alabilirim

öncelikle teşekkür ederim cevabın için.bende karın germe için ameliyat olmayı 70 kilo olmadan düşünmüyorum inşallah verebilirsem kiloyu tabi :) lipo + karın germe çok iyi fiyata olmuşsun.ben meme ameliyatını devlet hastanesinde olacağım ama karın germeyi özelde istiyorum ve çok korkuyorum .ben 41 yaşndayım derimde çok sarktı ama neyseki kesi izlerim kolay siliniyor.karnımda 3 kesik olmasına ragmen izi çok az.korkuyorum işte eşim iğrenirse falan diye off of.

hiçç korkma ben de 37 yaşındayım kesi izi çamayşırın içinde kalıyor tam vajinanın üstü ve asla ağrılı bi ameliyat değil ama lipo yerleri ağrıyor o da dokunursan ya da bi yere değerse bi yere çarparsn de ezilir morarır ya değince arğr öyle bi ağrı canm hiç erteleme inş kilonu da verrsin sıkı bi diyetle koşu ya da yürüyüşle desteklersen olur bırrak sarksın göbişin nasılsa sarkan deri kesilip atılacak çekinme sor ben hiçç gocunmam cevap veririm inşallah kib

yine ben:) lipo artı karın germe demişsin ikisi aynı günmü oldu yoksa lipoyu once ameliyatı sonramı oldun? öyle olduysa aradan ne kadar zaman geçmeli.hani diyorumki benim kilo fazlam zaten karın ve memede.memeleri aldırdıktan sonra lipo yaptırsam karnımdaki yağlar gitse ( bu arada lipo ile maksimum kaç kilo yağ alınıyor) sonra derim sarktıktan sonra ameliyat olsam nasıl olur?

benim aynı anda oldu 3 saat sürdü mini karın germe +vaser lipo klasik liposakşına göre bi kere de daha fazla yağ alınıyor ama maksimum ne kadar onu bilmiyorm ikisini aynı anda yapar bence vereceğiniz maksimum kiloyu verip ikisini birden olursunuz bence

Bende 15 tatilde düşünüyorum mini karın germeyi neye göre belirliyorlar acaba cesaretim bir gidip bir geliyor ankarda bayan cerrah arıyorum. Önerisi olan olursa çok sevinirim bende çok istiyorum 3 çocuk kilo al ver şu an 61im ankarada bayan cerah aroy

benimde bi gidip geliyodu cesaretm yıllarca araştırdım bu kadar kolay olduğunu bileydim çoktann yaptırırdım ama ben sadece kendi drmla alakalı böyle konuşabiliyorm sizin ağrı eşiğinizi ya da dr nuzun başarısını bilemem kesi izinden tutunda herşeye varıncaya kadar dr un eli çokk önemli ben sezeryanda çektiğimin onda birini çekmedim biraz lipo zorladı beni mide bölgesi o da bi yere değerse yoksa ben yatış bile yapmadım maşallah deyimde kendime 25.günüm siz de olursunuz inşallah:) neye göre belirlediklerine gelince fazlalık göbek alıtnada mı üstünde mi sarkıkılık derecesine göre belirleniyor

ben de bayan dr aradım ama şu bi gerçekki erkek drlar daha başarılı ben yatış bile yapmadım aynı gün evimdeydim çok şükür oldu bitti hadi bayanı dr ayarladınız ekipmann hepsi bayan olmuyorki illa erkk giriyor narkozcusu hasta bakıcısı vs başka sorunuz varsa alabilirm

Teşekkürler.orası doğru ama yinede özellikle gögüs büyütme de istediğim için çekiniyorum. Hayırlısı sanırım bana da mini karın germe yaptırırsam yazarım inşallah. Umarım sizin gibi güzel şeyler yazarım çünkü ömrüm rejimle geçti insa 60 kilo ile kendine hamilemisin diye sorulunca kafayı yiyor.bu arada 15 yıldır nerdeyse düzenli spor yapıyorum ama kilo tamam da göbek gitmiyor

inşallah yazarsınız sporla gitmeyen göbek diyetle hiç gitmezz :) göğüs büyütme yi ben birez sakıncalı buluyorm ya Allah korusun meme kanserini erken teşhiste sıkıntı çıkıyormş yani bakınca tam anlayamayabiliyorlarmış slikon olunca orda kitlenin görülmesne engel olabiliyormuş koyduran bi çok ünlü geri çıkarttırmadı mı spor yaptığınıza göre küçük de olsa çok kötü değildir destekli sütyenle felan halledersiniz yine de siz bilirsinz tabiki

slmlar ben de şubat ayı sonunda gögüs küçültme ve karın liposaction olmayı düşünüyorum, 75 kg ve 80 E sütyen ölçümn var, 45 yaşındayım ilinci ve son çocuğumu 8,5yıl önce doğurdum kilo verip öule ameliyat olayım dedim ama olmadı

İnş şimdi kararlıyım ama benim dr karın yağlarını alırız germeye gerek yok dedi, forumları okuduğumda hep ikisi birlikte napsam

Herkese merhabalar, ben şu an 68 kiloda 38 yaşında bır bayanım kilo fazlalığım gobus ve mide ve yanlarda yarın sabah vazer liposuction ve karın germe ameliyatı olucam gözümü kararttim heyecan ve korkuyla beraber değişik bır duygu içindeyim neler yaşayacağım bilmiyorum.

iyi haberlerinibekliyoruz, tecrübelerini yazarsan sevinirim, nerede kime olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…