iyi haberlerinibekliyoruz, tecrübelerini yazarsan sevinirim, nerede kime olacaksın
Allah yardımcın olsun sonucunu merakla bekliyorum ben de 20 ocağa randevu aldım işler yolunda giderse 22 ya da 23 gibi olmayı düşünüyorum şimdilik sanırım karın germe ve lipo acaba ameliyatı nerede kime ve ne kadara oluyorsunuz özel değilseHerkese merhabalar, ben şu an 68 kiloda 38 yaşında bır bayanım kilo fazlalığım gobus ve mide ve yanlarda yarın sabah vazer liposuction ve karın germe ameliyatı olucam gözümü kararttim heyecan ve korkuyla beraber değişik bır duygu içindeyim neler yaşayacağım bilmiyorum.
benim eş de doktor ben de söylesem indirim de etkili olur mu acaba :)gerçekten çok uyguna anlaşmışsınLeyla canım istanbul Avcılar medicana hastanesinde olucam Prof Dr. Ali Gürlek eşim doktor olduğu için 6 bin TL olacak
Geçmiş olsun büyütmemi küçült MemiMerhaba kızlar ben bugün aml oldum çok, 2,5 ta çıktım çok şükür agrim yok komposto iciyorum su an
Çok geçmiş olsun darısı başıma benim cesaret bi gidip bi geliyo en çok da çocuklar beni düşündürüyo ama böyle de çok mutsuzum tekrar geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmen dileğiyleMerhaba kızlar ben bugün aml oldum çok, 2,5 ta çıktım çok şükür agrim yok komposto iciyorum su an
Sizi merak ettim ameliyat sonrası süreç nasıl geçiyor? Benim de ameliyat günüme gerçi tam olarak kar vermedim ama az kaldı.Gunaydinlar herkese kahvaltini yaptım çok şükür rahat bir gece geçirdim sanki bugün biraz odemli gibiyim hiç bu kadar rahat olacağını sanmamistim çok mutluyum sevgili doktorun vücudundan aldığı yağlarla yuzumede birşeyler yapmış genç kiz gibi oldum hiç korkmayın inşallah olmak isteyen herkes memnun olur ha bu arada karın yanlar sırt vazer lipo ve tam germe oldum
en etkili ve kesin yöntem mini karın germe. eğer bombeleşme varsa karın kaslarında ayrılmış(rektus diastazis) demektir. o zaman tam abdominoplasti yapıyor doktorlar. zaten yağlanma yok sadece sarkma veya yumuşama gevşeklik gibi şeyler varsa yağ almıyorlar. googleda tummy tuck, abdominoplasti yazarak arama yapabilirsin. bi kere bu yola girdiysen sonunda ameliyat oluyorsun canım. bende kafaya taktım ve bu salı ameliyat oluyorum sonunda. benimki tam karın germe olacak. bende 162 boy 54 kiloyum. genel görünüm ince ama mideli karınlı.Kizlar kilo sorunu olmayan normal kilodaki bi bayan sadece dogumdan sarkan catlakli karni sikilastirmak icin ne yapilabilir ? Yag aldirma falanda olmicak
en etkili ve kesin yöntem mini karın germe. eğer bombeleşme varsa karın kaslarında ayrılmış(rektus diastazis) demektir. o zaman tam abdominoplasti yapıyor doktorlar. zaten yağlanma yok sadece sarkma veya yumuşama gevşeklik gibi şeyler varsa yağ almıyorlar. googleda tummy tuck, abdominoplasti yazarak arama yapabilirsin. bi kere bu yola girdiysen sonunda ameliyat oluyorsun canım. bende kafaya taktım ve bu salı ameliyat oluyorum sonunda. benimki tam karın germe olacak. bende 162 boy 54 kiloyum. genel görünüm ince ama mideli karınlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?