Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞLAR ,mini tüp bebek uygulaması denedim.fakat yumoşlarım transfer edilecek kadar kaliteli çıkmayınca tedavim yarım kaldı.yeniden deneyeceğiz.yumurta kalitesi için neler yaptınız,lütfen paylaşınız..
Selam kizlar bendede mini tup bebek uygulamasi yapilacak agustos ayi icerisinde...ilaclar iyi gelmiyor olan yumurtalariminda kalitesini bozuyor yuksek doz ilaclar...bal,tarcin corek otu karisimi incir kuru ve sogan kuru cok oneriyorlar....
Merhaba Arkadaşlar,
Yaşım 34 ve bir başarısız tüp denemem var. sebep olarak yumurta rezervnin az olması ve kalitesiz olması. 2. yi denemeyi düşünüyoruz,bende aslında fazla ilaç alıp zaten düşük olan kaliteyi daha da düşürmek istemiyorum........ yine yüklü ilaç almak mı yoksa mini tüp mü uygulamak lazım?
Mini Tüp bebek uygulaması ile Naturek süklus uygulamasının farkı nedir. Mini Tüpte sadece bir yumurtamı elde ediliyor naturalde ki gibi.
Maliyet düşük diyorlar ama, İstanbulda bu uygulamayı yapan 1. merkez bulabildim Jinemed. Jinemed de fiyat olarak 3,5000 + KDV diyor yani normal tüp bebek uygulması kadar bir para.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba tiny,bende amh 0.8 rezerv erken menopoz sınırında olduğundan kesinlikle mini uygulaması yapılacak bundan sonra. mini aynen benim durumumda olanlar için uygulanan bir yönytem.çünkü bundan önceki denemelerde iğneler yumurtaları baskıladı ve 1.de 3, 2.de 1 yumurta oldu.ama hiç iğne kullanmadan bu ay 2 yumurtam oluştu .kalitesiz çıktı o ayrı.bu risk normal tüp bebekte de var.üstelik normal tüp bebekte suni yumurtalar üretiyoruz.minidekiler tamamen kendimizin ürettiği yumurtalar.bu yumurtaları,sadece çatlatma iğnesi kullanarak,iğneden 36 saat sonra topladılar , fakat transfer boyutuna gelemediği için iptal oldu.bu ay yine deneyeceğim.minide yumurta sayısıyla ilgili sınırlama yok.ne kadar ürettiysen topluyolar.benim gittiğim yerde normal tüp bebek 3500dolar artı iğneler,mini ise 1750 dolar artı iğneler(iğneler derken sadece çatlatma iğnesi kullanıldı)
merhaba 6 ay dhea kullanmış olman dikkatimi çekti bende ilk tüp bebek denememde 4 gün iğne kullanıp sadece 2 yumurta oluştuğu için tedeviye ara verdim oysaki hormon tahlillerim çok iyiydi.doktor dhea ve ace plus selenyum ve ecopirine başlattı.ama bu dhea korkutuyor beni yan etkileri çok olabiliyormuş ama kimseden sağlıklı bilgi alamadım 10 gün oldu başlayalı sende olan etkileri nelerdir yardımcı olursan çok sevinirim
bilmezmiyim ne kadar zor...Allahım yardımcımız olsunn....bu durumun en kötü yanıda tedaviye istedimiz an başlayamamak iptallere hep hazır olmak lazım...
dhea bende işe yaramadı ama genelde olumlu sonuç alınıyor kullanmalısın.
rica ederim bol şans:)
Lütfen, umutsuz olma. Burda ne imkansızlık haberleri okuduk mucizeye dönüşen. Sen mini uygulamayı nerede yaptırdın öğrenebilir miyim canım?