kızlar iyi hafta sonları hepinize

bende yazmadan geçmedim insallah faydalı olurum hepinize.....
benim de yumurta rezerv az ve kalitesinin düsük oldugunu söylediler ilk deneme de uzun protokol
oldu 5 yumurta dan 1 tanesi döllendi ama kalitesinin iyi olmadıgını söylediler ilaclar yüksek doz du
olmadı.ikinci denemede kısa orotokol yükksek doz 3 yumurta geldi hicbiri döllenmedi

ücüncü deneme
de 2 ay bekledim fazka duramadım icim icimi yedi nasıl döllenmezler dedim incir kürü yaptım saracoglu nun
sitesine girip denedim 21+21 bu arada 3 kavonuz mesir macunu yedim bilmiyorum bunların mı faydası oldu
yoksa bu tedavide ese dosta haber ucurdum bana dua gönderin dedim onların rabbim duasını mı kabul etti.bu
arada bende cok dua ettim.3 deneme de baska bir doktora gittim kısa protokol uyguladı ilac dozajı cok düsük dü
2 doz 2 su 3 gün böyle sonrasında 1 doz 1 suyla yola devam ettik merıonel kullnadım .8 günde yumoslar toplandı.
4 tane geldi bu kez ben üzülmüstüm :18:muayenede beklerken herkese soruyodum 20 yumos ,15 yumos allahım dedim icimden bunların hepsi hamile kalır.ben yine lemi beye gitmeye devam ederim tedavi icin

neyse yumurtalar toplandı 4 tanesi de olgun dediler ertesi gün tekrar ara dediler o günü ömrüm boyunca unutamam sok oldum 3 tane bölündü 3 ü1 kalite endise etmeyin yumoslarınız iyi emin ellerde dediler .neyse uzun oldu kızlar kusura bakmayın ve bana 2 tanesini transfer ettiler mucize gibi ve ben su an ikizlerime hamileyim ....allah size de nasip edicek insallah dogru doktoru bulun Rabbime inanarak dua edin ben cok ısrarla istedim cok dua ettim