Mini yuz germe ve meme dikleştirme tek seferde yapacak doktor önerisi

Yaşadığım sıkıntıları burun estetiği başlığındaki sorumda okuyabilirsiniz. Sorumda bahsetmedim ama aynı anda endoskopik yüz germe de olmuştum kendisine. 2. ve 3.aylarda güzeldi ama şuan kaşlarım düştüğü için göz kapaklarım katlı katlı düşük duruyor oysa bana göz kapaklarını almaya gerek yok kaşlarını kaldırınca göz kapakların da düzelecek demişti. Yanaklarım da düştü asla 2-3.aydaki gerginliğinde değil yüzüm. Daha 9 ay oldu ameliyat olalı siz düşünün ne kadar geçici ve baştan savma iş yaptığını. Yakında bununla ilgili de soru açacağım ama özelden fotoğraf atabilirim isterseniz.

Burnumla zaten hiç uğraşmamış eskisiyle aynı bırakmış hala kemerli ve ucu düşük bir burnum var sorumda fotoğraflarım mevcut bakabilirsiniz dalga geçer gibi hiç dokunmadan bırakmış resmen burnumu. Dünyanın parasını aldığı halde.

Üstelik hiçbir hatasını kabul etmeyen üste çıkan ve hasta empatisinden yoksun birisi azıcık iyi niyetli olsa ücret iadesi yapardı ama yok. Şimdi 2.burun ameliyatı için 1.yılımın dolmasını bekliyorum . Aradan 3-5 yıl geçsin 2.kez de endoskopiği yaptıracağım veya derin plan artık her neyse

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba bişektomi yıllar sonra nasıl görüntü verecektir, yanaklarda çökme olur mu? :KK51:
Evet kesinlikle yanaklarınız çökecektir. Bende istediğiniz kombine ameliyatları bir arada yapabilecek bir dr arayışındayım . Ama bişektomi için vazgectım . Oradaki yağlara ilerleyen yaşlarda çok ihtiyacımız olacak

Kızlar Dr. Cem Payaslı hakkında ne düşünüyor sunuz? Güzel memüşler yapıyor :KK23:ama orta yüz germe hiç bulamadım. Acaba tecrübesi olan var mı?

Angelica B sanırım sen bir ara düşünüyordun bu doktoru, ne düşünüyorsun hakkında?:KK39:

Eki Görüntüle 3490301 Eki Görüntüle 3490302 Eki Görüntüle 3490303 Eki Görüntüle 3490304
Tekrar sormak istiyorum. Acaba Cem Oayaslı hakkında ne düşünüyorsunuz, tecrübesi Okan var mı?

Kızlar bugün Erhan beyle görüştüm. Aşırı tatlı ve sempatik. Çok güzel enerji aldım kendisinden :KK36: Gerçekten çok dürüst ve hiç paragöz biri değil, gerçekten kendi mesleğini yapan ve hastayı düşünen doktor. Benim kilo vermek istediğimi duyduğunda o zaman şimdi yapmayalım,kilo ver sonra yapalım yoksa yine sarkar dedi. Yoksa ben haftaya ameliyat olmaya hazırdım. Çok güzel şeyler söyledi. Öncelikle dedi yüzün iskeleti güzel, kumaş kaliteli olunca sonuç güzel oluyor. Bu beni sevindirdi çünkü ben artık kendimden yavaştan nefret etmeye başlamıştım. Sonra bişektomi yapabilir miyiz sordum. Hiç gerek yok dedi,çok fayda etmez ama bişektomi yağlarını elmacık kemiğe transfer ederim dedi,ben yabancı doktorda bunu duymuştum,hocam söyleyince çok mutlu oldum. Boğaz kısmında iki tane faydasız kas var, onu da o sırada alalım dedi yaş aldıkça çirkin sarkıyor çünkü. Derin plan yapacaktır,5-6 saat sürecek o yüzden memeye giremem dedi. Ayrı ameliyat olacaktır. Ama meme dikleştirmek için süper yöntem kullanıyor. Sadece deriyi çekersem bir süre sonra tekrar sarkar o yüzden önce meme kasları sabitleyecektir. Lipo için konuşacaktım,hayır dedi ,Türkiye’de en iyi sadece üç doktor var dedi,onlara yönlendireceğim. Bir şey diyeceğim,ben haftalardır deli gibi araştırıyorum,artık bitti, ben doktorumu buldum,sadece 10 kg acil vereceğim ve yılbaşından önce ameliyat olacağım inşallah. Çok mutlum ayrıldım hastaneden :KK36: yol boyunca hiç susmadım,heyecandan annemin kafasını şişirdim :-) rahatladım resmen,mutluluktan iştahım kaçtı, bugün hala bir lokma bir şey yemedim. Spor iki kat yapacağım,500 kalori sadece tüketeceğim ama o kg gidecek!))
Merhaba, Erhan Bey'e ameliyat oldunuz mu? Hangi ameliyati oldunuz tam olarak ve sonuctan memnun kaldiniz mi? Simdiden tesekkurler

Back
X