- 12 Mayıs 2014
- 166
- 22
- 33
- Konu Sahibi hasretim11
-
Şerefsiz.[ı]merhaba kızlar sinirlerim cok bozuk size özetle anlatayım ben bugun hastaneye
gitmek üzere g.mahlesinden g. Smetine gittimIşlemlerimi halletim eve dönmek
üzere minibüse bindim okul cıkıs saati oldugu için ögrenciler yogunluktaydı
hani bilirsizinz minibüslerin arkasında sırtınızı yaslamak için tekli bir koltugun önü vardır
ben orda durdum 14 yasların mavi gözlü kumral saclı bir cocuk bir kız cocugu bindi
arkasından 45li yaslarda temiz giyimli bir adam neyse kız yanıma geldi minibüs haraket etti minibüs haraket ettikce
adam kıza yaklasmaya basladı en son bildğin iki koluyla camın ordaki tutacagı tutup kızın arkasında durdu bildiğin sıkıstırdıBen babasıdır dedim art nietli düşünmemek için bi an kolu yüzüme carpınca kızın agladıgını gördüm birden jeton düştü kıza döndüm babanmı abinmi hayır tanımıyorum dedi aglıyarak ben tabi dayanamdım adama birden saldırdım o sinirle basladım tıklım tıklım minibüste agzıma geleni saymaya edepsiz vs kızı hemen bir genc yer verdi kız gecti adamıda arababadan kovdular Böyle durumları cogu kadın yasıyoruz ve sanki ayıbı yapan biz gibi susuyoruz yada görmezden geliyoruz Böylece böyle adi insanlıktan uzak kişiliksizlerin ekmegine yag sürüyoruz sizdene ricam böyle bir durumda sesiz kalmayalım evlatlarımızı kadınlarımızı genc kızlarımızı böyle hayvanlardan koruyalım...[/ı]
[ı]merhaba kızlar sinirlerim cok bozuk size özetle anlatayım ben bugun hastaneye
hani bilirsizinz minibüslerin arkasında sırtınızı yaslamak için tekli bir koltugun önü vardır
ben orda durdum 14 yasların mavi gözlü kumral saclı bir cocuk bir kız cocugu bindi
arkasından 45li yaslarda temiz giyimli bir adam neyse kız yanıma geldi minibüs haraket etti minibüs haraket ettikce
adam kıza yaklasmaya basladı en son bildğin iki koluyla camın ordaki tutacagı tutup kızın arkasında durdu bildiğin sıkıstırdıBen babasıdır dedim art nietli düşünmemek için bi an kolu yüzüme carpınca kızın agladıgını gördüm birden jeton düştü kıza döndüm babanmı abinmi hayır tanımıyorum dedi aglıyarak ben tabi dayanamdım adama birden saldırdım o sinirle basladım tıklım tıklım minibüste agzıma geleni saymaya edepsiz vs kızı hemen bir genc yer verdi kız gecti adamıda arababadan kovdular Böyle durumları cogu kadın yasıyoruz ve sanki ayıbı yapan biz gibi susuyoruz yada görmezden geliyoruz Böylece böyle adi insanlıktan uzak kişiliksizlerin ekmegine yag sürüyoruz sizdene ricam böyle bir durumda sesiz kalmayalım evlatlarımızı kadınlarımızı genc kızlarımızı böyle hayvanlardan koruyalım...[/ı]
Şerefsiz.
Allah belasini versin bunun.
Keşke oradan direk karakola goturseydiniz o adi herifi
bi bitemediler ya lanet olsun o küçüçük beyinlerine !
Bunlardan malesef cok var. Nasil biterler bilmem.
Dipsiz Not: Hic dusunmezler kizkardesleri yoksa , anneleri var, kuzenleri var, mutlaka bir kiz akrabasi var. Yalniz bu tip seyler yapan erkeklerin kendi akrabalarina da iyi gozle baktigini sanmiyorum.
düşünme kabilyetleri olsa bu sekilde yapmazlar işte düşünceyok
bi bitemediler ya lanet olsun o küçüçük beyinlerine !
Ne rezil insanlar var ya. Yasindan basindanda utanmiyor cocugu yasta birine.. Tövbe yarabbim, midesiz mahluk 😡
vallahi cesaretinize hayran kaldım. kimsenin kolay kolay yapamayacağı şeyi yapmışsınız tebrikler. Allah razı olsun sizden.
Tuylerim diken diken oldu. Allah belasini versin
O kiz smdi bunu zihninden nasil atacak
[ı]merhaba kızlar sinirlerim cok bozuk size özetle anlatayım ben bugun hastaneye
ıcim parçalandı güzel kızımızın ağlamasına. Allahım herkese akıl ihsan eylesin. Adi pislikler. ........
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?