Miniğim ölüyor lütfen yardım :(

dyg_brk

16.06.2017~♥KeReM♥~
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
781
648
103
Herkese merhaba 2 gün önce barınaktan bi kedi sahiplendik ilk gün herşey iyiydi sadece ishal vardı ama dün hiçbişey yememeye başladı ishali kanlı ishale döndü akşama kadar da uyuyunca veterinere götürdük ama giderken hareketleri iyiydi kendindeydi iç parazit olabileceğini söyledi dr ama henüz 1.5-2 aylık aşısını 10 gün sonra yapabiliriz dedi antibiyotik ve vitamin yaptı ama eve gelince çok daha kötü oldu kuzum bugün düne göre biraz daha iyi gibi kıvranmıyor en azından ama antibiyotikten sonra çok kötü oldu ilaçlar ağır gelmiş olabilirmi çok korkuyorum ölecek diye nolur bilen varsa yardım etsin

Vet bişi yapmadıysa bekleyin derim . sıcak tutun ağzına elinizle su verin kuru mama yiyorsa zorla 3-5 tane ağzını açın atın kapatın yutar .. Böyle böyle zorla bişiler yiyip içirin . aşısız çok dirençsiz oluyorlar . Benmkide ilk geldiğinde bayaa nezle oldu boğazı balgam doluydu iyileşti .. Geçmiş olsun

Çok teşekkürler cevap için evet vet beklememiz lazım sıcak tut dedi ama yediğini çıkarıyor yedirsem bile benim anlamadığım iğne yaptırmadan önce böyle kötü değildi iğnelerden sonra resmen süründü onu öyle gördükçe paramparça oluyorum inşallah toparlar tekrar teşekkürler

Sıcak tutman lazım. Kalorifer peteği üstüne yatır ya da çok yaklaştırmadan sobanın önüne yastık koy üzerine yatır tabi çok yaklaştırma. oradan kalkınca da göğsünde ısıt devamlı okşa sakinleştir.
ilaçlar sarsabiliyor bazen pek de küçükmüş.
gerçi msj yazalı çok olmuş şimdi durumu nasıl iyileşti mi?

Elimden gelen herşeyi yaptım maalesef kızımız melek oldu barınaktan aldığım için zaten hastalıklı doğmuş dediler farklı farklı 4 vet götürdüm ama olmadı yinede ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler

çok üzüldüm ama siz elinizden geleni yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…