3,5 yaşındaki British oğlum ve yeni yavrumuz hakkında...

Yavrudan devam edebilirsiniz yetişkin kısır değilse hepsi 1 yaş sınırını aşınca yetişkine geçersiniz.
Bir vaka daha olmadan kısırlaştırma yapacağım. Kimseye vermeyeceğimiz için ev kedi çiftliğine döner yoksa 😅 Bahçedeki kediler 36 tane olmuş ev de 6 tane oldu kapasitemiz tamamlandı çünkü bakabileceğimiz kadar olsun. Bahçedeki kedilerede bakıyoruz çünkü ☺️ Bahçeli olan evin alt kısmı boştu orayı kapattık. Bu yaz belediyeden destek alacağım kısırlaştırma için çünkü hızla çoğalıyoruz 😅

Bir vaka daha olmadan kısırlaştırma yapacağım. Kimseye vermeyeceğimiz için ev kedi çiftliğine döner yoksa 😅 Bahçedeki kediler 36 tane olmuş ev de 6 tane oldu kapasitemiz tamamlandı çünkü bakabileceğimiz kadar olsun. Bahçedeki kedilerede bakıyoruz çünkü ☺️ Bahçeli olan evin alt kısmı boştu orayı kapattık. Bu yaz belediyeden destek alacağım kısırlaştırma için çünkü hızla çoğalıyoruz 😅
Kısırlaştırma en iyisi. Bu arada bende saldım ufaklığı parazit damlasını yapınca ama büyük şimdi küğçüğün mamayı yemeye başladı kendisininki dolu iken gidiyor yavrunun mamaya salça oluyor. Dün birkaç kez çektim kenara odasına götürdüm kendininkini yesin diye ama her dakika başına dikilemem ki ;( Veterinere yazdım bir fikir verir diye cevap vermedi henüz..

Back