3,5 yaşındaki British oğlum ve yeni yavrumuz hakkında...

BU hayvanlar oyuncak ya alıp ziyan ediyorlar tahlillik birşey olduğunu sanmıyorum ama zaten veteriner kontrolde birşey varsa söyler veya yapalım der. Cins kediler sakin oluyor sen gene de ilk zamanlar yaklaştırma dicem de zaten anne yaklaştırmaz :) kediler dirençli hayvanlar korkma birsey olmaz kolay kolay olsa şu anda benim mahallem yavru kaynamazdı bu pislikte 😁
Ben de çok sinir oldum. 2. Kedimde bu şekilde hatta daha kötü durumda geldi. İçim ferahladı ya 🙏 çünkü hepsi can ve hiç birine bir şey olsun istemiyorum. Bir de kurtuluş olacak onun için bize gelmesi çünkü çok kapsamlı bakıyorum kedilerime. Yarın gelecek nasipse onun adına çok mutluyum.

Ben de çok sinir oldum. 2. Kedimde bu şekilde hatta daha kötü durumda geldi. İçim ferahladı ya 🙏 çünkü hepsi can ve hiç birine bir şey olsun istemiyorum. Bir de kurtuluş olacak onun için bize gelmesi çünkü çok kapsamlı bakıyorum kedilerime. Yarın gelecek nasipse onun adına çok mutluyum.
Bizede foto at 🥹🫶🏼🫠

Bibibella Bibibella yıkayıp kurutma cihazına aldım sokak geçmişi var diye ☺️ kızımız bu 🥰

Eklentiler

• 1000106424.webp
    1000106424.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 11
Doğru illa marka olacak birde doğurttum ne olacak diyor sizin gibilere lanet ediyorum korkunu sokaktaki muhtaç kediyle yenseydin kime hava atıyorsun kedi dolu sokaklar bu bencillik bu sevgi değil onların sahip bulma hakkını da elinden aldın
ben sana senin gibi sert cevap vermeyeceğim çünkü yer yer haklısın. cins kedim olabilir ama bahçemde baktığım 3 tane kedim var pakize, karamel, saçaklım onlara aşığım garfield gibi oldular bahçeden bir dakika ayrılmıyorlar adlarına koşuyolar üstümde uyuyorlar. Eskiden hiç dokunamazdım ama kızlarım sayesinde şimdi hepsine aşığım. Şöyle aslında bazen diyorum ki bütün hepsi çok güzelmiş neden onlardan tercih etmedim diye aklıma geliyor. Ama evimdekiler de benim kaderimmiş luna yani ilk kedim çok kötü bir evden geldi bana perişan haldeydi güzel bile değildi beyaz tüyleri sahiplendiğimde çamur gibi turuncuydu yer yer tüysüzdü gözleri kanlıydı dayak yemiş büyüdüğü evde ben onun kurtuluşuydum. bahçemde büyüttüğüm üç kedim içinde çok mutluyum açıkçası evleri bile var merdivenimin altında hepsine eşimle bakıyoruz koli koli mama alıyoruz yaş maması kuru maması. Önyargımı kırdım ben Luna sayesinde

Back
X