Minik bebegi olan tecrübeli kış anneleri

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.996
5.207
398
Merhaba sevgili anneler, bir aksilik olmazsa inşaallah Şubat annesi olacağım.. 26 haftalk olduk ve ben ufaktan birşeyler almaya başladım. Fakat aldıgım ürünleri hep 0-3 aylık onlarda çok minik geldi gözüme. . Benim bebegim 3-6 aylık iken yaz geliyor yani 3-6 ay ürünleri yaz , 0-3 ü kış almam gerek. . Ee bebegim hemen büyürde ben o 0-3 leri giydirmszsem ne olacak sizce ne yapayım. Bana bir akıl verin ürünleri ne kadarlık alayım ? Birde en çok ne almalıyım . Cevap veren herkese teşekkürler

cnm bi sonra ki kıs da giysin die dusunuyorsan o imkansiz. cok hizli buyuyorlar. ben aldigim kiyafetlerin cogunu bir kere giydirdim. sen normal aylik olanini al. yaza az zaman kalacagi icin de cok abartma.

Çok bişey alma canım. Dogunca alırsın kaçmiyor ya. Bebeginin kilosu boyuna göre almak daha mantikli. Şimdilik az bişey al ilk zamanlar cikamazsin çünkü. Kış çocuğu olcak 0-3 ay ve 3-6 ay al kışlık bi kaç parça. Yazıklar yaz gelince alırsın. İnan ki benim çoğu şey hiç giyilmeden küçüldü. Çabuk büyürse 3-6 aylık ta giydirmeye baslicaksin kışın

Benim bebeklerim hep kilolu dogdu o yuzden hic 0-3ay almadim 3-6 aylik aldim .sizin ilk bebeginizse hem 0 3 hemde 3-6 aylik alin.ve dis kiyafetlerini 5 6 takim alsaniz ilk etapta yeter.bebeginiz dogunca zaten daha iyi anliyorsunuz ne alinip alinmaycagini.cok fazla dis giyim almayin derim.hepsini giydiremiyorsunuz

kızkardesimde subat sonu dogum ypcak bizde onun hazırlagındayız 0 3 aylık az alın hastane çıkısları kucuk tulumlar size temmuzu getirir yazında yeni alısveris yaparsınız heves edip doldurduk heryeri ama bebeğin durumunada bağlı kusunca terleyince hep deişilcek bide hediye çok gelir kıyafet diye dusunuyoruz çıtçıtlı zıbınlardan bi kaç tane uzun ve kısa kollu, 4 5 takım 0 3 ayda yeterli diye dusunuyorum

Ayakli ve ayaksiz tulumlardan alin 5 6 tane.icine ayakli alt pijama ve uzun kollu citcitli bodylerden giydirirsiniz.tulumlar cok kullanisli oluyor.h&m ve c&a dan alabilirsiniz.hem uygun hem guzel seyler var.

Bana kalırsa şimdi fazla bir şey alma. Sadece 0-3 aylık al. Çünkü bebeğinin kaç kilo doğacağını bilmiyorsun.
Benim bebeğim ekimde 4250 doğdu. 3 aylıkken 8.5 kiloydu. Sütüm yaramıştı. Ve kızım 3 aylıkken 6-9 aylık kıyafetleri giydiriyordum. O yüzden şimdilik acil olanları al bence. Hele bi iki aylık olsun ondan sonrasına bakarsın.

Benim kızım da ocağın sonunda doğdu. Tek bir hastane çıkışı alabildim. Her taraftan ilk torun olduğu için dünya kadar hediye geldi. Çoğu şeyi bir kere giydirebildim...

Çıtçıtlı body al. Ama son zamanlarda. Bebeğin kaç kilo olarak doğacağı belli olduğunda. Eğer 3 kilo ve üzeri doğarsa 0-3 aylık az al. 5 tane falan yeterli olur. Hastane çıkışı 2 takım yeterli. Tulum al en az 4 tane. Büyük kolaylık oluyor.

benim oglum ekim dogumlu,kizimda nasipse aralikta dogacak.
oglumda 0-3 aylari tepe tepe kullandim ben,bebekler hic sanildigi gibi kocaman dogmuyorlar,zavallilar icinde kayboluyorlar 0-3 aylik kiyafetlerin bile.
sonra 3-6 a gectim ama o yenidogan hastane cikisi filan 40i cikana kadar anca idare eder.
ben tulum cok kullandim,kizima da aldim simdi,sirti filan acilmiyor bebegin iyi oluyor.
tulum icinden veya disindan ayagina corap giydir kesin ayaklari usuyor,tulumlar patikli olsada ayaklari hep buz gibi olur bebeklerin.
yelekler ve hirkalar elinin altinda olsun.
bide ben hergun en az 2 kere kiyafet degistirdim,bebek yattigi yerden terliyor eksimsi kokuyor gibi gelirdi bana,aksam pijama niyetine yeni tulum sabahta ayri kiyafet giydirirdim,e bide hic beklemedigin anda kusuveriyorlar vs.
oglumda herkes cok alma dedi ama dogduktan sonra yetmedi elimdekiler,simdi kizima tedarikliyim,tayt kilotlu corap vs. de aldim tulumun ve citcitli bodynin yaninda heveslendim biraz suslemeye

COk cektim bu konudan.. teyzemiz ananemiz kiyafet doldurdu sgolsunlar.. aralik dogumlu kizim kisliklar olana kadr kizim buyudu yazliklar olana kadr kiyafetler kuculdu :-(

0-3 lükleri 2 ay falan giyiyo. Yazlıklar şuan mağazada yoktur. Onlarıda doğunca bebişle gider alırsın.

Bebeğinizin ne kadar doğduğuna bağlı bu sorunuz. Benim oğlum uzun bir bebekti, doktor hep haftasından önde dediği için ben 0-3ay 2 takım hastane çıkışı almıştım, 2 body 2 de tulum, lazım olursa alırım sonra diye, onları da 1 er kere yıkadım :)
Sadece 10 gün 0-3 ay giydi.
Ben olsam çok alışveriş yapmam zamanı geldikçe alırım. ki öyle yaptım :)

Canım biraz bebeğin Doğum kilosu ile de alakalı ama kesinlikle 0-3 ayı çok abartma eğer bulunduğun şehir hele ki soğuk şehirde bir iki kat giyecek ya büyük olsa da çok belli olmaz ha bide azıcık büyük olsun yahu :)

0-3 aylık olanlar 1 ay anca giyiliyo fazla almayın derim.. şimdiki kıyafetler hiç de öyle üzerinde yazdığı aylarda giyilmiyo alakası bile yok..9 aylık yazan kıyafet 3.-4.aylarda giyiliyo..o yüzden 3-6 ve 6-9 aylık olanlardan da alın derim. benim oğlum şu an 4 aylık ama 6-9 ve 9-12 aylık kıyafetler oluyo ancak..

Benimki de Ocak doğumluydu.
0-3 leri kislik
3-6 lari baharlik
6-9 lari yazlık almıştım.
Markadan markaya da değişir. Mesela mothercareler geniştir. İdil bebe falan miniciktir.

zaten bebek görmeye gelenler getirir

0-3 aylık cok az alın.çunku dogdugunda anlayacaksınız 3 aylıksa 4-5 aylık gıyıyolar 6 aylıksa 9 aylık....anca geliyor....cabuk buyuyolar....tulumlar gezmelık olarak cok şık ama kullanışlı degıl çünkü bebekleri kasıyorlar...ayaklarını hareket ettirdiklerinde rahat edemiyorlar...o yüzden çorapla gıydırecegınız altlar alın...bolbol çıtçıtlı atlet alın ama dedıgım gbı -.3 aylıkları az gıydırırsınız 2.ayında bıle zor gelır...
sağlıkla gelsın sağlıkla buyutun ınş

Benim oğlumda şubatta doğdu.hastane çıkışı,ayrıyeten 3-4 tulum zıbın yelek gibi şeyler almiştim.3-6 yeni doğan bebege çok büyük olur.0-3 alın 2-3 takım 1 aylık olana kadar giyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…