Merhaba arkadaşlar çok şükür bebişimin kalp atışını 6 hafta 4 günlükken duyduk.(Sata göre 6+6)Yanındada minik kardeşinin kesesi var ama çok küçük içinde bebeği göremedim dedi doktor.Ama ultroson resmine dikkatli bakınca içinde incecik ip gibi görünüyo.İki bebek arasında bu kadar fark olur mu? Böyle bir şey yaşayan var mı?
yanlış yere konu açıyorsunuz güzelim bugünlerde ne çok oluyor. gebelik bölümüne açman gerek. burası tüpbebek bölümü. tedavi aşamları tartışılıp paylaşılıyor...
canım bilmiyorum yardımcı olurmuyum ama benimkiler arasında iki günlük fark vardı. ben 7 . haftada gittiğim için ikisininde kalp atışını aldık. umudunu kaybetme dualrım seninle canım belki haftaya falan duyarsınız diğer kelebeğininde kalp atışını. allah saülıkla kucağına almayı nasip etsin..
kız yoksa biz senle kardeşmiyiz dediklerinin aynısını yaşıyorum 6+4 ken duyduk kalbini sata göre 6+6 yanındaki kesem çok küçük bu hafta tekrar gidicez bakalım
hiramcım kardeş sayılırız( kader kardeşi )bende önümüzdeki cuma tekrar gidicem inşallah sende bende bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız.Ben duyacağımıza çok inanıyorum.Hayırlısı bakalım.