Doğuma Hazırlık minik çiçeğimin ismi hangisi olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minik çiçeğimin ismi hangisi olsun ???

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
Duru ismini çok beğeniyorum :75: Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah canım:nazar::emir_bebek:

Duru ve İdil güzel fakat bu aralar Duru'lar çok arttı ve İdilin anlamı bence çok güzel

duru ismi güzel ama herkes duru ismini koydu bu yıl sanki..artık baydı bni açıkcası :)) bn sezin ismini çok beğenirim yoncada değişik..bnce sezin olmazsa yonca :))

canımcım bende Duruyu beğendim. evet çok kullanılıyor ama kız çocuğunada çok yakışıyor gerçekten...

Yonca:)Hem de dört yapraklısından bol bol şans getirsin :16:

duru ismi güzel ama herkes duru ismini koydu bu yıl sanki..artık baydı bni açıkcası :)) bn sezin ismini çok beğenirim yoncada değişik..bnce sezin olmazsa yonca :))

canımcım bende Duruyu beğendim. evet çok kullanılıyor ama kız çocuğunada çok yakışıyor gerçekten...

duru yada yonca.........

duru güzel isim

duru çok hoş isim bende duru diyorumm

:54:çok sağolun bitanecik arkadaşlarım,canlarım :16:duru yoğunlukta baktımda bende onu beğenmiştim,babasıda yonca diyo bakalım bizim çiçeğin ismi en son ne olcak:34:

duru anlamı çok güzel, ama eşim ilerde kızıma sabun diyerek dalga geçebilirler diye koydurmamıştı:37:idil güzeel bence.

duru anlamı çok güzel, ama eşim ilerde kızıma sabun diyerek dalga geçebilirler diye koydurmamıştı:37:idil güzeel bence.

ayyy benimkide öyle diyo ))))): duru sabun, duru duş jeli diyo deli ediyo beniiiiiiiiiiiiiiii:47::47:

ama artık şeker yaptıracam isim koymam lazım bebişime ama karar vermek zor :((

Back
X