Minik depresif

Mhtsmfhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
625
804
103
36 yaşında evli bir bayanım yaklaşık 3 yıldır çocuğum olsun istiyorum bir türlü kısmet olmadı tam tedavi sürecine girdim pandemi patladı. Mart ayında herşey toparlandı dedim bugün transfer işlemim gerçekleşti. Fakat doktorum o kadar olumsuz konuştu ki sonrasında nasıl çıktım nasıl geldim hatırlamıyorum yüksek ihtimal olumsuz olacağını genetik faktörlere bakılması gerektiğinden bahsetti. Ben her zaman iyimser düşünür ve çevremi motive ederim. Ama kelimenin tam anlamıyla yıkıldım. Bununla mücadele edemiyorum. Dışarı çıkmak insanlarla görüşmek istemiyorum sanırım depresyon eşiğindeyim. Kimseyi üzmemek için çevremde kimseye anlatamadım. Bu nedenle dizine yatıp ağlayacak insanım da yok. Derdimi okuyan herkese teşekkür ederim.

Olumsuz konuşmasının nedeni nedir?
Kür vs denediniz mi?
Burada okuduğum kadarıyla bir sürü kür var, işe yarayan insan sayısı da az değil.
Çok içten hissettim üzüntünüzü, sarılmak istedim size. İnşallah bir an önce anne olursunuz. 🌸

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, dün akşam 3 embriyom vardır bir gece de bir orta kaliteye düşmüşler ben tabi operasyon masasında bunu öğrenince minik bir şok yaşadım Allah kimseye yaşatmasın, kürlerin yararlı olup olmayacağını bilemiyordum ama deneyeceğim kesinlikle. Allah isteyen herkesi istediği zamanda vuslatına kavuştursun. Sarılmış kadar oldunuz🌸

Eger su an sizi rahatlatacaksa biriyle paylasin bunu, her zaman guclu olmak zorunda degiliz. Ben eminim sizin yakin bir dostunuz benzer bir zor zaman yasasaydi siz ona destek olmak isterdiniz. Yok bu bana gore degil derseniz kendi kendinizi randevuya cikarin bugun kendinizle ilgilenin. Hem bu isler nasip hic belli olmaz. Hakkinizda her seyin hayirlisi olsun insallah.

Aileme anlatmama sebebim gereksiz onları üzecek olmaktan korkuyorum. Arkadaşlarım da mutlaka destek olurlar ama insanların bana acımasından korkuyorum. Güçlüyüm ya sözde. Ne dertleri var insanların belki benim ki dert bile değil kimilerine.

36 yaşında evli bir bayanım yaklaşık 3 yıldır çocuğum olsun istiyorum bir türlü kısmet olmadı tam tedavi sürecine girdim pandemi patladı. Mart ayında herşey toparlandı dedim bugün transfer işlemim gerçekleşti. Fakat doktorum o kadar olumsuz konuştu ki sonrasında nasıl çıktım nasıl geldim hatırlamıyorum yüksek ihtimal olumsuz olacağını genetik faktörlere bakılması gerektiğinden bahsetti. Ben her zaman iyimser düşünür ve çevremi motive ederim. Ama kelimenin tam anlamıyla yıkıldım. Bununla mücadele edemiyorum. Dışarı çıkmak insanlarla görüşmek istemiyorum sanırım depresyon eşiğindeyim. Kimseyi üzmemek için çevremde kimseye anlatamadım. Bu nedenle dizine yatıp ağlayacak insanım da yok. Derdimi okuyan herkese teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun... neden öyle dedi ki? Embriyo kalitesi nasıldı?

6 hücreli 3. Gün orta kalite dedi. Hoca genetik inceleme gerekebilir böyle olmaması lazımdı dedi
Allah Allah... yumurtalar çıkınca ve ilk döllendiğinde iyiydi yani? Kalan embriyo varsa belki onu da verdirirsiniz dicem de, iyi kötü insan bi sonuç bekletir de sonra bunları söyler yani. Tamam umut tacirliği yapsınlar demiyoruz da, her şeyin de bi sırası var.

Doktorlar bizi her şeyin en kötüsüne hazırlıyorlar. Doktorunuz size en kötü ihtimali söyler, bu %100 gerçekleşeceği anlamına gelmez. Siz tedbirlerinizi almışsınız. Gerisini Allaha bırakın. Dünyaya gelecek olan can gelir (benim inancıma göre tabi). Bu aşamada teslimiyet sizi rahatlatır.
Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsınız. Güçlü olmak her şeyi kontrol etmek yada kimseye dert anlatmamak değil. En azından eşinizle paylaşın. Güçlü görünmek zorunda değilsiniz. İhtiyaç duyduğunda destek istemek zayıflık değil ki, hepimiz insanız.

Üzülmeyin, Allah sizib de gönlünüze kalbinize göre verir inşallah. Buraya da müjde kızlar hamileyim yazacağınız günler de gelir inşallah ❤️

Allah Allah... yumurtalar çıkınca ve ilk döllendiğinde iyiydi yani? Kalan embriyo varsa belki onu da verdirirsiniz dicem de, iyi kötü insan bi sonuç bekletir de sonra bunları söyler yani. Tamam umut tacirliği yapsınlar demiyoruz da, her şeyin de bi sırası var.
7 yumurtam oluştu 3 ü döllenmiş herşey çok iyi giderken bu sabah 1 tane kaldı elimizde o da orta kalite böyle olmamalıydı bir dahakine genetik bakmak gerekebilir dedi. Kızamıyorum da objektif neyse onu söyledi.

Su kissayi okuyali yillar gecmis ama aklimdadir hala..Bir kari koca birgun Hz Musa'ya gitmisler..Ey Musa bizim ne zaman cocugumuz olacak demisler..O da Rabbine yonelmis..Sonra olmayacak hicbir zaman demis..Yillar sonra o kari kocayi goren peygamber bu cocuk sizin midir demis..Bizimdir demisler.Ey Rabbim demis hikmetinden sual olunmaz bu nasil oldu..Onlar bunun olmayacagini bile bile benden umidi kesmediler ve hep dua ettiler demis Rab..Allah sizi de bir an once feraha kavustursun inşallah

Hayat çok enteresan bazen kendimi sessiz sessiz tükettiğim dertlerime iyi ki o zaman olmamış da diyebilirim. Vardır bir hayrı mutlaka benim yararımadır bu sınav da. Kadınların ilacı yine derdini anlayan kadınlarda çok teşekkür ederim.

bence bunu sevdiğiniz, güvendiğiniz biriyle paylaşmak size iyi gelecek. içinizde tuttukça daha kötü fikirler yüklenecek zihninize. sizin şimdi morale ihtiyacınız var.
bizler elbette ne zaman isterseniz dertleşiriz ama güvenilen bir yakının yeri başka.
kendinize yüklenmeyin.
güçsüz bir dönemde olmanız normal.

Back
X