Minik depresif

Çok haklısınız bu konuyu eşimle paylaştım. Sağolsun hep destektir kendisi. Ben kendi içimde çözümü üretmeliyim ki başedebilmeliyim.Eminim anlattığım herkes güzel örneklerle olumlamalar yapacaktır çevremde ama ben her seferinde konuşmalarımızda nasıl oldu ne yaptın gibi soruları kaldıramaz ruh halindeyim, o nedenle kimse bilsin bana sorsun istemedim.

boşversene benim herşeyim mükemmel gitmişti embriyom üst kalitedeydi hiç bir sorunum yoktu da ne oldu tutmadı. ama düşük kalitedeki hiç bir belirti yaşamayan arkadaşımınki tuttu.. kısmet bu işler bir yerde umudunu yitirme

36 yaşında evli bir bayanım yaklaşık 3 yıldır çocuğum olsun istiyorum bir türlü kısmet olmadı tam tedavi sürecine girdim pandemi patladı. Mart ayında herşey toparlandı dedim bugün transfer işlemim gerçekleşti. Fakat doktorum o kadar olumsuz konuştu ki sonrasında nasıl çıktım nasıl geldim hatırlamıyorum yüksek ihtimal olumsuz olacağını genetik faktörlere bakılması gerektiğinden bahsetti. Ben her zaman iyimser düşünür ve çevremi motive ederim. Ama kelimenin tam anlamıyla yıkıldım. Bununla mücadele edemiyorum. Dışarı çıkmak insanlarla görüşmek istemiyorum sanırım depresyon eşiğindeyim. Kimseyi üzmemek için çevremde kimseye anlatamadım. Bu nedenle dizine yatıp ağlayacak insanım da yok. Derdimi okuyan herkese teşekkür ederim.
Bu iş rant kapısı yapan doktorlar, hastaneler var maalesef. Niyetinizi bozmayın siz. MAden olmayacak neden bu transferi yaptı doktorunuz, direk genetik faktörlere baksaymış öncelikle. Dert etmeyin, siz pozitif düşünün. Gerisi Allah'tan .

36 yaşında evli bir bayanım yaklaşık 3 yıldır çocuğum olsun istiyorum bir türlü kısmet olmadı tam tedavi sürecine girdim pandemi patladı. Mart ayında herşey toparlandı dedim bugün transfer işlemim gerçekleşti. Fakat doktorum o kadar olumsuz konuştu ki sonrasında nasıl çıktım nasıl geldim hatırlamıyorum yüksek ihtimal olumsuz olacağını genetik faktörlere bakılması gerektiğinden bahsetti. Ben her zaman iyimser düşünür ve çevremi motive ederim. Ama kelimenin tam anlamıyla yıkıldım. Bununla mücadele edemiyorum. Dışarı çıkmak insanlarla görüşmek istemiyorum sanırım depresyon eşiğindeyim. Kimseyi üzmemek için çevremde kimseye anlatamadım. Bu nedenle dizine yatıp ağlayacak insanım da yok. Derdimi okuyan herkese teşekkür ederim.
Doktorunuz manyak mi? Bunu soylemek icin transfer gununu mu beklemis? Ozel bir klinik mi gittiginiz yer? Resmen sacmalamis. Transferi sirf para kazanmak icin gerceklestirmis o zaman. Imkaniniz varsa degistirin klinigi. Dunya para harciyorsunuz boyle yarim yamalak hizmet icin mi?

Siz yine de olumsuz dusunmemeye calisin. Ne olacagini bilenezsiniz. Benim hcg degerim ikinci testte dusmustu. Kaybediyoruz sandik, cok uzuldum ama 3. testte yukseldi yine. Testlerde hata vardi belki. Oglum simdi 1.5 yasinda. Yani her zaman bir umut vardir.

Kesinlikle bunu öğrenme yerim o operasyon Odası değildi ama bunu yapan özel klinikler çok mekanikleşmiş hasta yoğunluğundan olabilir tabiki de. Kişisel kanaatim bu konu da covid gibi fertilite hakkında kimse net bişey bilmiyor. Deneme yanılma ile öğreniliyor.

boşversene benim herşeyim mükemmel gitmişti embriyom üst kalitedeydi hiç bir sorunum yoktu da ne oldu tutmadı. ama düşük kalitedeki hiç bir belirti yaşamayan arkadaşımınki tuttu.. kısmet bu işler bir yerde umudunu yitirme
Umuyorum kısa sürede kavuşuruz Allah hiç
Bekletmesin kimseyi

Gittim doktora amh 0.23 yumurta çok az eşinde sirun var tüp bebek şart zamanın az dediler tamam dedim okadar ilaca üç yumurta ikisi toplandı biri dollendi tek yumurta transfer edildi tabiki negatif bir oğlum var çok şükür dedim bana yeter hayata bir kere geliyorum bu dertle kafayı yiyip oğlumun güzel günlerindende olucam olmuyorsa olmasın birdaha doktora gitmedim kiloluydum kilo verdim gezdim giydim hiç bebek dusunmedim tüp bebekten bir yıl sonra bayılma baş dönmesi ateş basması yaşadım test yaptım 5 haftalık hamileyim inanamadim düşer diye bekledim 11 haftalık oldum şimdi herşey allahtan canım kilon varsa ver rahat ol kısmetse olur inşallah kalitesiz embriyo da tutuyor çok araştırdım her gruba girdim negatif olunca tüp bebdk gruplarından çıktım ilerde istersem koruyucu anne olurum diyordum

Ne güzel bir hikaye kesinlikle bende kafamı buna takmamaya karar verdim 8 yıllık evliyim uzun bir süre düşünmediğim beklediğim için kendimi suçladım eşimi suçladım ama artık herkesi affetmeye karar verdim. Hayat bu dediğiniz gibi benim de bu hayattaki misyonum belki de farklıdır. Allah çaresiz dert vermesin. Bırakıp herşeyi sahip olduklarımla mutlu olmaya çalışıcam.

Çok geçmiş olsun bana da olmaz dediler çok çaba sarfettim peşini bırakmadım.bir sürü ilaç tedavi oldum. Olmadı tekrar olmadı tekrar ama sonunda oldu 2 evledım var her doktoru hastaneyi dene asla pes etme 100 kilolara çıktım olsun dedim olsunda veririm dedim.biri 5 yılda biri 6 yıl tedaviyle oldu canım

Rahim filmi çektirmediysen çektir ama canlı canlı gir inan yumurta kaliten artıyor

Allah bağışlasın size evlatlarınız. Hepsini yaptırdım. Tüm kontroller yapıldı başta nedeni yok dendi tabi bu süreçte 3 yıl geçti pandemi patladı, benim rezervler de azalmaya başladı. Mücadele edicem tabiki ama psikolojik savaşı kendisi için mücadele etmekten daha zor

Allah bağışlasın size evlatlarınız. Hepsini yaptırdım. Tüm kontroller yapıldı başta nedeni yok dendi tabi bu süreçte 3 yıl geçti pandemi patladı, benim rezervler de azalmaya başladı. Mücadele edicem tabiki ama psikolojik savaşı kendisi için mücadele etmekten daha zor
Bende kendimi çok yıprattım canım çok zor bir süreç etrafa çocuk istemiyorum derken her ay elimde testle gezmek çok zordu.herşeyde vardır bir hayr çocuğum olmasaydı evliliğim süper olurdu eşim çocuklarla yapamıyor keşke istemediğini açıkça dile getirseydi herşeylerine koşturmak çok yorucu ama şükür diyorum

hayırlısı diyelim.. 8 sene oldu 5 aydır tamamen kendıme yoneldım valla eskı bekarlık gunlerımdekı gıbıyım ohhh be sureklı kafamda tılkı gıbı dönüp dolaşıyordu yıllarımı boşuna heba etmısım
Tebrik ediyorum canım ben başaramadım çocukta çocuk diye tutturdum ama bazen yolun akışına bırakmak gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorum

hayırlısı diyelim.. 8 sene oldu 5 aydır tamamen kendıme yoneldım valla eskı bekarlık gunlerımdekı gıbıyım ohhh be sureklı kafamda tılkı gıbı dönüp dolaşıyordu yıllarımı boşuna heba etmısım
Kesinlikle öyle başkalarına boşver keyfine bak derken ben kendimi diplerde buluyorum oysaki kafamdan atsam herşey daha rahat olacak buna eminim

Bende kendimi çok yıprattım canım çok zor bir süreç etrafa çocuk istemiyorum derken her ay elimde testle gezmek çok zordu.herşeyde vardır bir hayr çocuğum olmasaydı evliliğim süper olurdu eşim çocuklarla yapamıyor keşke istemediğini açıkça dile getirseydi herşeylerine koşturmak çok yorucu ama şükür diyorum
Çocuk en sağlam evlilikleri bile sarsabilir evde sorumluluklarınız 5 kat artıyor erkeklerin bazen toleransı çok düşüyor, kadınlar fazlasıyla yoruluyor. Olmaması da çiftler arasında gerginlik oluşturuyor sürekli evde ağlayan depresif bir anne adayı olmaya çalışan kadın, üzülse bile onu belli etmemeye çalışan bir adam. Allah hayırlısını versin herşeyin.

Çocuk en sağlam evlilikleri bile sarsabilir evde sorumluluklarınız 5 kat artıyor erkeklerin bazen toleransı çok düşüyor, kadınlar fazlasıyla yoruluyor. Olmaması da çiftler arasında gerginlik oluşturuyor sürekli evde ağlayan depresif bir anne adayı olmaya çalışan kadın, üzülse bile onu belli etmemeye çalışan bir adam. Allah hayırlısını versin herşeyin.
Aynen canım eşimin ailesi istersen çocuğu biz büyütelim böyle olmıcak bile dedi eşim beni çocuğu reddetti ama ikincide ben anne olmayı tercih ediyorum boşanabilirsin istersen dedim başkasından yapmak istemedim.okadar iyi anlıyorum ki inşallah Rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin

Tebrik ediyorum canım ben başaramadım çocukta çocuk diye tutturdum ama bazen yolun akışına bırakmak gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorum
anlıyorum seni.. diyorum ya senelerce cebelleştim.. 30umda biraydınlanma yaşadım resmen. inş senin için gerek kalmadan kucağın dolar

Benim önce kendimle barışmam lazım pişmanlıkları kendimi suçlamayı bir kenara bırakmam lazım. Belki bu süreç kişisel gelişimime katkı sağlar

Ben de 36 yaşındayım. Amh ve hormon testleri yaptırdım. Ben de 4 yıldır istemiyordum, şu an çok pişmanım. Başka sebepler de vardı. Siz bu testleri yaptırdınız mı? Bu testler normal aralıklarda mıydı? Testlerde her şey normal ama okuyunca ben de korktum. Yumurta kalitesi nasıl anlaşılıyor? İnşallah olacaktır çocuğunuz endişe etmeyin. İmkansız denen arkadaşım ikinciyi doğurdu geçen hafta.

Back
X