İşte benim kociş canım markete falan çıktık geldim yemek yaptım arada size baktım yemek yedik bu sefer kocişle mutfağa girdik günü değerlendiriyorlardır diyenler nerde bende o şans kendimi mutfakda buluverdimÖzledim seni kuzummm
Hamarat hatunİşte benim kociş canım markete falan çıktık geldim yemek yaptım arada size baktım yemek yedik bu sefer kocişle mutfağa girdik günü değerlendiriyorlardır diyenler nerde bende o şans kendimi mutfakda buluverdim
Aynen kuzum ya cok mutluyum bendeeeÇok şükür iyi diyeyim iyi olsun balım amaUmya nın haberinden beri bir heyecan bir mutluluk var bende sanki ben hamile kaldım o kadar sevinçliyim yani
Kız ne hamaratı benim adamın canını çektiğini yapıyorum acaba ben mi onu hamile bıraktımHamarat hatun
Kiz alemsinnnKız ne hamaratı benim adamın canını çektiğini yapıyorum acaba ben mi onu hamile bıraktım
Geçmiş olsun canımDamagimda yara cikti kizlar damaklarim ağrıyor sanki
Biz gececiyiz galibaBiz geldik kaçtılar anaaaammm nerdesiniz çıkın ortaya
Oy kiyamam sana seker kutumBu işte bi terslik var ama balım ya
Bi baykuşluk durumu varda bizde bunlar tavuk gibi erkenciler ya kuzuBiz gececiyiz galiba
Sagol kuuzummm agzimda hala demir tado var balGeçmiş olsun canım
Bende gececeyimBiz gececiyiz galiba
Oh bütün gece benim olup olmayan reglimi dinlemeye hazırmısınız gençlerBende gececeyim
Bi baykuşluk durumu varda bizde bunlar tavuk gibi erkenciler ya kuzu
Bende gececiyim şekerimBende gececeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?