Burdayım tatlım geliyorum 1 saate tabi uyumazsanız:))
Kolay gelsin cnmm .. ayran içtim tuzlusundan başka da bişey yok sabah olsaydı hayırlsıyla hepinize iyi geceler hamişlerYaron ev temiziligi yapicam canlar cok isim var
Canımm gelmedi yaa gelmez inşallahBatlardan ne haber tatlışlar gelen giden varmı @Jasow kuzu gelmedi insallah kirmizilar?
Ohh iyi iyi şöyle bi kaynatırız:)
Canım mide bulantısı mı var ondan mı iştahsızsın? Çok tuzlu tüketme felaket ödem oluyo sonra meyve ye bolbolKolay gelsin cnmm .. ayran içtim tuzlusundan başka da bişey yok sabah olsaydı hayırlsıyla hepinize iyi geceler hamişler
Bende güldüm deli gibi o beni bırakamıyor hamile en sonunda ben onu hamile bıraktım aşeriyor garibimAhahaha baya güldüm Allah seni:)))))
İnşaallah gelmezde hamişsindir tatlımmmCanımm gelmedi yaa gelmez inşallah
İnşallah kuzum ya valla heyecanlı bekleyiş içerisindeyimİnşaallah gelmezde hamişsindir tatlımmm
Evet aklima sen geldin esime de anlattim hattaAğzın bal yesin emi hayatım inşaallah kuzu ben sana demiştim senden çok umutluyum hissediyorum dye rabbim yanıltmadı beni
Benim kocişde çok heyecanlı ondan bilirim nasıl heyecanlı olduğunu tatlımİnşallah kuzum ya valla heyecanlı bekleyiş içerisindeyim
Is cok yordu beni yataga gectim bakalimTabi canım dinlen sen yorma kendini
Burdayim kuzu@84zmrSeskes @min123 deepandfury Esr02
Kuzular nerdesinjz sizzzz
Sesiniz cikmiyor amaa ozledim sizii cooookkkk hemmmde
Amiiinnn canözüm amiiin canım kardeşimmmEvet aklima sen geldin esime de anlattim hatta
Darisi basina canimin ici
İnşallah canım insaaallahhhSüper yalnız değilim. Beraber seviniriz inşallah arkadaşım
Aa akisina birak can canKuzum sknti stres sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?