- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
anlatsana kuzu hamislik nasi gidiyor al bendende okadar sizzsiz cok mutsuzdummmAynenn sabah gelir bnm kuzummm ayy ağlıycam az kaldı bgn çok pis duygu patlaması yaşıyormm
AMIN kuzumİnşallah canım hayırlısıyla oda olur:)
Tamamm zuzuuu gitmeyelim hiç birimiz aslnda banlannca bidaha girmeyi düşünmedm ama size dayanamadmBidaha gitmek yokkk tamamiii
Bugn saat 21 den snra bi ağlamak varanlatsana kuzu hamislik nasi gidiyor al bendende okadar sizzsiz cok mutsuzdummm
Isimler cok guzel kuzummm2 isim düşünüyorm inşallah rabbm nasip edersr ama çok tuhaflaştmm ben yaa eşimn her harketi batıyo saf gibi ağlayasım geliyoçabucak geçsin bu hallerimmm
Kuzu benim gibi olmuşsun sende bende herseye agliyodum.gebeykennn tadini cikarBugn saat 21 den snra bi ağlamak var
Hosbulduk fistigim bensiz konusuyomussun hemen damladim bendee beni unuttun senn bugun nerelerdeydinMasalimm hosgeldinn
Ağladımda çok değill ağlayamıyormda zatnnAğlama kuzum sakın bende ağlarım haa zaten sulugoz biriyim
Bak hele gelmeseydin cok üzülürdümTamamm zuzuuu gitmeyelim hiç birimiz aslnda banlannca bidaha girmeyi düşünmedm ama size dayanamadm
Hamile oldugunu biliyor dimi kuzummmEşime laf sokuyorm süreklii oda anlamıyo hamişlikten olduğunu tartışıyorz akşam şakalaşırken tartışdıkk gitti yattıı
Koca anlamıyoki naz yapıyon diyo ama valla billa naz değil yaaKuzu benim gibi olmuşsun sende bende herseye agliyodum.gebeykennn tadini cikar
Erkekler anlamiyor kuzu ruh halimizi bilemezler sonucta sen bi can tasiyosun suan senin yaptıkların normalKoca anlamıyoki naz yapıyon diyo ama valla billa naz değil yaa
Nasi kiz soylemedinmii saka yapiyosunnndimiiYokk bilmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?