Oy oy bebisim asıl sen beni unuttun sandım bugün keyifsizdim biraz ya içinden hiç bir şey yapmak gelmedi niyeyse
Tabi şaka kuzummm testi yaptm göatsrdm ben seviniyorm diyırmki sen sevnmedn şaşırmadn zaten bildiğim bişydi diyo. Öğrwnmeden önce varmıdır diye soruyodm var tabi diyodu meğer biliyomuşşNasi kiz soylemedinmii saka yapiyosunnndimii
Teste gerek yokmuş ozamanTabi şaka kuzummm testi yaptm göatsrdm ben seviniyorm diyırmki sen sevnmedn şaşırmadn zaten bildiğim bişydi diyo. Öğrwnmeden önce varmıdır diye soruyodm var tabi diyodu meğer biliyomuşş
Vayyy ne guzell ya ailenize bi kisi eklencekkk MAŞALLAHTabi şaka kuzummm testi yaptm göatsrdm ben seviniyorm diyırmki sen sevnmedn şaşırmadn zaten bildiğim bişydi diyo. Öğrwnmeden önce varmıdır diye soruyodm var tabi diyodu meğer biliyomuşş
Gece gece güldümmm vaallaaTeste gerek yokmuş ozaman
Hamd olsun kuzummmBaristik tatlim sikinti yok şükür sen nasilsin günün nasıl geçti
Aynenn 8 9 ay var ben böyle kafa yı takarsam kocann katili olurum heraldee bi kaçık suda boğacm adamı az kaldıı resmen gözünn üstünde kaşın var hesabı olduu 9 ay boyunca elimden çekeceği var aayyyy çok acıkklııVayyy ne guzell ya ailenize bi kisi eklencekkk MAŞALLAHerekekler hisediyor kuzum demekki sen esine cok kafayi takma kuzu bak taaa 8 9 ayin varr
Kuzuuuu dinlen yarin görüşüruzzz iyi geceler balKızçeler ben yatıyormm tamm mıı sizleri çok öptümmm allaha emanet az konuşun okuyamıyorm hepsinii haaa
Ayyy cok romantikkkAynenn 8 9 ay var ben böyle kafa yı takarsam kocann katili olurum heraldee bi kaçık suda boğacm adamı az kaldıı resmen gözünn üstünde kaşın var hesabı olduu 9 ay boyunca elimden çekeceği var aayyyy çok acıkklıı
Neresiii romantikk balımmmAyyy cok romantikkk
Yaa kuzu sonucta bebis gelcek yaniniza 9 ay bu olaylar anı olarak kalicak yavrunuza kavuscaksiniz INŞALLAH tatli anilar ondan romantik hakszmiyimmNeresiii romantikk balımmm
Kuzum kolanya var miBende de bi halsizlik var sorma su anda basim catliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?