- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
Birşeyler yaşanmış ama birileri abartıyor veya uyduruyor,ya da psikolojik rahatsızlığı var,öyle sanıyor.
Küçük detaylara takılmışsınız dediklerine ben de bir ekleme yapacağım :
Diğer konunda,annenin intihar mektubunu 9 yaşında iken bulduğunu yazmışsın.
Herneyse...Bence de ablanın böyle önemli bir konuyu mağaza gezerken anlatması çok tuhaf.
Bu olayın baştan sona doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ablanın psikolojik sorunları olabilir,annene hıncı olabilir veya çocuk aklıyla olanları böyle yorumlamış olabilir.
Eğer evde böyle bir absürd durum olsaydı,küçük de olsan hatırlardın,bir iz bırakırdı diye düşünüyorum.
O zamanlar ablan 12 yaşında ise ve abin daha küçükse,o yaştaki çocuklar,bunu sana karşı başarıyla örtbas edemezlerdi.
Ne bileyim,aralarında konuşur,ağlar veya annelerine kötü davranırlardı.
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyebilecek bir yaş değil.Mutlaka bir anormallik hatırlardın.
Veya sen kurguluyor,aldatmaya bağlıyorsun.
Ablan sana,annenin size kötü davrandığını,iyi bakmadığını,bazen odaya kilitlediğini söyledi belki ve sen intihar mektubuyla birleştirince,böyle bir olaya bağlıyorsun.
Ki o zaman da hatırlaman gerekirdi diye düşünüyorum.
Annen,günlüğü bulunca,abinden saklaması ise gayet normal.
Sakladı demek,korktu demek değil.Hoş olmayan bir konuyu duysun istememiş.
Senin şüphelenmiş olman bile hoş değil.
Küçük detaylara takılmışsınız dediklerine ben de bir ekleme yapacağım :
Diğer konunda,annenin intihar mektubunu 9 yaşında iken bulduğunu yazmışsın.
Herneyse...Bence de ablanın böyle önemli bir konuyu mağaza gezerken anlatması çok tuhaf.
Bu olayın baştan sona doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ablanın psikolojik sorunları olabilir,annene hıncı olabilir veya çocuk aklıyla olanları böyle yorumlamış olabilir.
Eğer evde böyle bir absürd durum olsaydı,küçük de olsan hatırlardın,bir iz bırakırdı diye düşünüyorum.
O zamanlar ablan 12 yaşında ise ve abin daha küçükse,o yaştaki çocuklar,bunu sana karşı başarıyla örtbas edemezlerdi.
Ne bileyim,aralarında konuşur,ağlar veya annelerine kötü davranırlardı.
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyebilecek bir yaş değil.Mutlaka bir anormallik hatırlardın.
Veya sen kurguluyor,aldatmaya bağlıyorsun.
Ablan sana,annenin size kötü davrandığını,iyi bakmadığını,bazen odaya kilitlediğini söyledi belki ve sen intihar mektubuyla birleştirince,böyle bir olaya bağlıyorsun.
Ki o zaman da hatırlaman gerekirdi diye düşünüyorum.
Annen,günlüğü bulunca,abinden saklaması ise gayet normal.
Sakladı demek,korktu demek değil.Hoş olmayan bir konuyu duysun istememiş.
Senin şüphelenmiş olman bile hoş değil.