Doğuma Hazırlık Minik fasülyeme isim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hasimatoo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
46
14
18
37
Kızlaarr kızlaarr benim minişim 12 haftalık oldu:) Yarın doktora gidicez ama cinsiyetini öğrenebileceğimi sanmıyorum:( isim düşünüyorum,araştırıyorum ama hiç değişik ve içime sinen bişeye rastlamadım:(
Yardım ediinn lütfen değişik modern kız&erkek isimleri söyleyinn.Belkide isim annesi siz olursunuz:))

Allah gonlunuze gore versin.
Nasil isimleri begeniyorsunuz? Zeynep,Elif, gibi klasik isimler mi, yoksa yeni cikan moda isimler mi?
Dibi bir isim olmali mi ,onemli olan kulaga hos gelmesi mi, anlamli olmasi mi?
Bunlari yazarsaniz ona gore isimler yazariz.

Allah gonlunuze gore versin.
Nasil isimleri begeniyorsunuz? Zeynep,Elif, gibi klasik isimler mi, yoksa yeni cikan moda isimler mi?
Dibi bir isim olmali mi ,onemli olan kulaga hos gelmesi mi, anlamli olmasi mi?
Bunlari yazarsaniz ona gore isimler yazariz.
Teşekkürler canım hepimize inşallah:) ya değişik bir isim arıyorum modern aynı zamanda.anlamlı olması da önemli tabi:) klasik düşünmüyorum.

Ayyy benim bebişim erkek olursa bizde Yavuz Selim koycaz ama tam belli olmamkla birlikte doktor sanırım kız dedi :)

Ablam selim isminde tereddut etti ama yavuz selim diyince cok karizmatik duruyor yanyana:KK59:.
Diger yigenimin ismide yusuf.
Yusuf ve yavuz kardesler yani.
Yengemde dogum yapti yapicak, gunu gecti.
Bizimde kizimiz yolda.
Onun adida Esila olucak.

Ablam selim isminde tereddut etti ama yavuz selim diyince cok karizmatik duruyor yanyana:KK59:.
Bizimde kizimiz yolda.
Onun adida Esila olucak.
Bizde kızımıza Hüma ismini koymaya karar verdik tabi eğer kız olursa çok haklısın Yavuz Selim yanyana çok karizmatik duruyo

Bizimde kizimiz yolda.
Onun adida Esila olucak.
Bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş :) herkesin bebişi sağlıklıca kucağına gelir

Back
X