Doğuma Hazırlık Minik kızıma en güzel isim sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi ikili uyumlu?

• duru

OY: 32 25,8%
  • nil

OY: 37 29,8%
  • mina

OY: 31 25,0%
  • azra

OY: 16 12,9%
  • buğlem

OY: 8 6,5%
  • elif

OY: 18 14,5%
  • birce

OY: 5 4,0%
  • nazenin

OY: 7 5,6%

• Ankete Katılan
    124

graceful

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
4.065
23
158
Bize de yardım edebilir misiniz? Hayırlısıyla bir kız evladımız olacak...İsim konusunda kararsızız...sizce hangi isimler kulağa hoş geliyor ve uyumlu....ankete katılır mısınız lütfen..

canım ben YÜSRA yı çok beğeniyorum. veya SERRA veya BERRA , AHSEN , BERFİN , RANA ,,,,,,,,,,, diye gidiyor benim sıralamam :)

bizimde bi kızımız olucak bende seyra ismini çok beğeniyorum ama maalesef eşim onu istemiyo bizde büyük ihtimalle hanzade koyucaz

bizim de kızımız olucak ve elif veya zeynep düşünüyoruz
ben de elif i oyladım ama mina da güzel

ne zor işmiş valla bu isim, miniklerimize en güzeli olsun istiyoruz...

seçeneklere göre elif azra ve duru kulaga hoş geliyor ama ELİF daha güzel bence cunku her zamana uyar ve anlamlı

ben oyumu DURU YA verdim severim bu ismi çünkü.bizde kızımıza ZEYNEP ECE ismini koyacağız kısmetse.

eski türklerde çocukları koruyan tanrıça UMAY ismi hoş.kadınların efendisi anlamındaki dilahan da hoşuma gider.ya da aydan da güzel anlamındaki aysere(bu isim en az 3000yıllık)

eski türklerde çocukları koruyan tanrıça UMAY ismi hoş.kadınların efendisi anlamındaki dilahan da hoşuma gider.ya da aydan da güzel anlamındaki aysere(bu isim en az 3000yıllık)

dilahan ismi çok güzelmiş. ama sonunda han olunca erkek ismi gibi duruyor..
oylamaya ben katılmadım. hangisi en güzel dersem duru ve mina bence.. ama ikisi de o artık o kadar çok konuyor ki itici olmaya başladı. öyle ki öğretmen arkadaşlar var şöyle diyorlar:
derinler sessiz oluyor durular şöyle oluyor minalar böyle oluyor.. hepsinin elinden o kadar çok bu isimler geçmiş kii :)

canım benim maşallah demek bebişin oluyor, allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
bende nil dedim ..

canım ya çok sevindim demek hamilesin he
Allah tamamına erdirsin
ben mina dedim ama tabi en son gün yüzünü görünce en güzel ismi gene sen vereceksin

Hayırlı ugurlu olsunn.Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım inşaallah
lepiden aldım haberi çok sevındımmmmmm.nekadar güzel herkese nasip etsin Rabbim içi sırada bana inşaallah.
benım oyum Mınaya.Yiğenimin birine TUANA koymuştum.
2'nci yiğenime ise ALMİNA. 2 Kere isim anneliği tatdım.darısı kendı bebişime inşaallah.Canım ankettekı tum ısımler birbirinden güzelllll,ismiyle yasasın inşaallahh.Mutluluklarrrrr

ben oyumu duru'ya verdim..
ne zor işmiş isim bulmak,nerdeyse doğacak olan kızım için bende bitürlü isim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…