Doğuma Hazırlık Minik kızıma en güzel isim sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi ikili uyumlu?

• duru

OY: 32 25,8%
  • nil

OY: 37 29,8%
  • mina

OY: 31 25,0%
  • azra

OY: 16 12,9%
  • buğlem

OY: 8 6,5%
  • elif

OY: 18 14,5%
  • birce

OY: 5 4,0%
  • nazenin

OY: 7 5,6%

• Ankete Katılan
    124
nil ve azra'yı oyladım canım ben de. Allah kolaylık versin tatlım, şu isim olayı gerçekten karıştırıyor insanın kafasını. biz eşimle daha hamile kalmadan başladık isim tartışmalarına ben hamile kalıp da çocuğumuzun cinsiyeti belli olunca ne hale geleceğiz merak ediyorum :1::1:

canım ben elif nil yada elif duru derim. benim kızım olursa 4 alternatif var ayça, öykü, dila , nil... hele nil bana çok anlamlı geliyo düşünsene koca bi ülke bu 3 harfe sığdırılmış bereketli nehir sayesinde hayat buluyor. ailenize de bereket getirir inşallah kızınız.

nil ve azra'yı oyladım canım ben de. Allah kolaylık versin tatlım, şu isim olayı gerçekten karıştırıyor insanın kafasını. biz eşimle daha hamile kalmadan başladık isim tartışmalarına ben hamile kalıp da çocuğumuzun cinsiyeti belli olunca ne hale geleceğiz merak ediyorum :1::1:

bizde aynı durumdayız :25: kız isminde hemfikiriz de oğlumuz olursa ne olacak çok merak ediyorum :2:
o ayaz yada çağrı istiyo bense uras istiyorum. mutluluk talih demekmiş uras. mutlu talihli şanslı bi çocuk olsun oğlum. allah nasip ederse tabi

ben 4 aylık hamileyim henüz cinsiyeti belli değil....kızım olursa lâl koymayı düşünüyoruz eşimle...ancak benim annem sevmiyor bu ismi bakalım ne olacak ...:66::66:

Back
X