Doğuma Hazırlık Minik Kızıma isim Arıyorum Yardımcı oLur Musunuz AnNe adayLarıı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NURDAN90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
1
0
36
İstanbul
şubat ayında kızım olucak inşallah isim konusunda hala hemfikir olamadık eşimle .. ben ceylin dedim eşim hadra ve sonunda buğlem olabilir gözüyle bakıyoruz şimdilik. dediğim gibi kesin değil isim konusunda önerebileceğiniz isimler varsa yardımcı olabilir misiniz ??

kızımın ismi duru
cemre,aybüke,belinay,melek,mekselina, aklıma gelenler internettende bakabilirsin

ya kızmayın ama düşündüğünüz isimler çok kötü yaa
bi kere ceylinin anlamı yengeç mi ne demek
buğlem de kızılderili dilinde bişi
cennetle filan alakaları yok anlamlarının
ötekini ise hiç duymadım ve çok kaba geldi bana
hadra ne yaa valla dalga geçerler

benim beğendiklerim
zeynep, ayşe, mira, ece, aylin, ayça, berin, berra, betül, idil daha aklıma gelirse yazarım

Ben de yazıcaktım aynı şeyi ama başka bir arkadaş yazmış,yazdığınız iki isimde sadece internette uydurma anlamları olan isimler.Ceyl bir dilde yengeç,in yuva,yengeç yuvası demek.Buğlem ise bir kızılderili kabilesine has kullanılan bir isim.Onlar da isim olarak kullanmıyorlarmış zaten ama anlamını hatırlamıyorum.Bebek sizin siz bilirsiniz ama bence başka isimler düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…