Doğuma Hazırlık minik kızıma isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eylül, zehra, masal. En çok sevdigimden başladım sıralamaya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eda ismi nasil sizce bayanlar bebisim 2 hafta sonra dogacak ve hala karar veremedik en sonunda rastgele bi isim konulacak diye de endise ediyorum:(
Eda isminde takıldım bu aralar hos geliyor mu acaba kulaga iki isim dusunuyoruz yanina hangi isimler olabilir

ben beğendiğiniz isimlerden Duru'yu begendim

benim kızım olsa Dilay ismini koymak isterim

Merhaba bayanlar, guzel kızımın dogmasina cok az bir zaman kaldi fakat ismini hala netlestiremedik :(
Düşündüğümüz isimlerden bazıları eda lale,beyza begum, filiz, yeşim, beril, eylül hale ceyda nilüfer yasemin sizce bu isimlerden hangileri daha guzel
Bunlarin disinda sizince onerileriniz varsa fikir bekliyorum .
eda ve eylül bence :)

Eda ismi nasil sizce bayanlar bebisim 2 hafta sonra dogacak ve hala karar veremedik en sonunda rastgele bi isim konulacak diye de endise ediyorum:(
Eda isminde takıldım bu aralar hos geliyor mu acaba kulaga iki isim dusunuyoruz yanina hangi isimler olabilir
Edalar güzel olur :)

kendi ismimi önerebilirim gökçe :) onun dışında yazdıklarınızdan eylülü beğendim..

Canım benim iki ismim var ve birini hiç kullanmıyorum kötü bi isimde değil ama tek isme alışmışım genelde herkes tek bi isimle seslenir sen iki isim koysan bile. Bir de evlenince eşinin soyadı devreye giriyo çok uzun oluyor. Bence Eylül ve Duru çok güzel Duru benim listemde de var. Bide Yade ismi son zamanlarda çok hoş gelmeye başladı bana bilmem sen sever misin. Alya, Arya, Lara, Derin, Beren, Beste bunlar da diğer sevdiğim isimler:KK37:

[QUOTErdek_, post: 36403133, member: 500780"]Siz kızlarını za hangi ismi koydunuza kizim olsa koyacagim dediginiz isimler neler[UOTE="cekirdek_, post: 36464364, member: 500780"]Eda ismi nasil sizce bayanlar bebisim 2 hafta sonra dogacak ve hala karar veremedik en sonunda rastgele bi isim konulacak diye de endise ediyorum:KK43:
Eda isminde takıldım bu aralar hos geliyor mu acaba kulaga iki isim dusunuyoruz yanina hangi isimler olabilir[/QUOTE]
Ben bi kizim olursa adini eylul koyarim derdim. Kizimin adı 9 ay boyunca zeynep,yagmur, ada, eylul arasında gitti geldi sonunda alakasiz bir sekilde Gökçe oldu;) eylül guzel bence

Merhaba bayanlar, guzel kızımın dogmasina cok az bir zaman kaldi fakat ismini hala netlestiremedik :KK43:
Düşündüğümüz isimlerden bazıları eda lale,beyza begum, filiz, yeşim, beril, eylül hale ceyda nilüfer yasemin sizce bu isimlerden hangileri daha guzel
Bunlarin disinda sizince onerileriniz varsa fikir bekliyorum .
Lale ve Beril güzel bence

http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Back
X