Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kızlarını za hangi ismi koydunuz ya da kizim olsa kesin koyacagim dediginiz isimler neler
eda ve eylül bence :)Merhaba bayanlar, guzel kızımın dogmasina cok az bir zaman kaldi fakat ismini hala netlestiremedik
Düşündüğümüz isimlerden bazıları eda lale,beyza begum, filiz, yeşim, beril, eylül hale ceyda nilüfer yasemin sizce bu isimlerden hangileri daha guzel
Bunlarin disinda sizince onerileriniz varsa fikir bekliyorum .
Edalar güzel olur :)Eda ismi nasil sizce bayanlar bebisim 2 hafta sonra dogacak ve hala karar veremedik en sonunda rastgele bi isim konulacak diye de endise ediyorum
Eda isminde takıldım bu aralar hos geliyor mu acaba kulaga iki isim dusunuyoruz yanina hangi isimler olabilir
Bunlarin hepsi cokilke, defne, masal, derin, duru, doğa, güneş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lale ve Beril güzel benceMerhaba bayanlar, guzel kızımın dogmasina cok az bir zaman kaldi fakat ismini hala netlestiremedik
Düşündüğümüz isimlerden bazıları eda lale,beyza begum, filiz, yeşim, beril, eylül hale ceyda nilüfer yasemin sizce bu isimlerden hangileri daha guzel
Bunlarin disinda sizince onerileriniz varsa fikir bekliyorum .
Lena nın anlamı nedir?Almina, ceylin, defne, duru, verda, ekin, nevşin, duru, zümra, erva... Bir çok isim var biz kura çekerek karar verdik ve kızımın iki ismide benim istediğim isimler çıktı ve bade lena koyduk canım :))
Lena içimizden biri, samimi anlamlarına geliyorLena nın anlamı nedir?
berre sıkıntılı bir isim diye duymuştum araştır istersenMina berre berra