Doğuma Hazırlık Minik kızıma isimmm :) Yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

metuu

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
352
4
296
Kızlar nasip olursa nisanda bir kızım olacak. İki isim istiyoruz birincisi büyük ihtimalle Zeynep olacak. Soyadımız Aydın uyumlu ve anlamlı isimler arıyoruz. Bizim düşündüklerimiz

Zeynep Naz yada Nazlı

Zeynep Ceren

Zeynep Nehir

yorumlarınızı yada yeni fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkürler...

Son düzenleme:
zeynep naz derim ... hayatıma giren naz nehir ve cerenlerden en güzelleri naz dı :).. birde ışık ismide koyabilirsiniz .. insanlara yol gösteririr

Zeynep Nehir'i begendim ben en cok.
Iki isim de cok güzel. Bu arada dogacagi muhtemel tarih 6 nisanmis, benimle ayni gün. :)

zeynep naz derim ... hayatıma giren naz nehir ve cerenlerden en güzelleri naz dı :).. birde ışık ismide koyabilirsiniz .. insanlara yol gösteririr

babamızda en çok NAZ ı beğeniyor. teşekkürler canım.

ALMİLA ismini geçen hafta duydum.Çok sevdim.Harfleri , melodisi çok sevimli geldi bana.Türkçe bir isimmiş .Anlamı : kırmızı yanaklı kız:107:Adı ne olursa olsun ,umarım ismini severek taşır :D

zeynep nil, zeynep tuğba, zeynep ceren, zeynep cansu, zeynep nehir, zeynep doğa, zeynep elif, zeynep arya, zeynep duru, zeynep gökçe, zeynep duygu, zeynep ela, zeynep nisan, zeynep eylül, zeynep derin, zeynep ırmak

neden 2 isim bence sadece zeynep daha guzel hic eskimeyen isimlerden biri
yine hic modasi gecmeyen bir isimde ASLI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…