- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Evet bir yaşında.Cocuk 1 yasinda mi yanlis mi yazdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bir yaşında.Cocuk 1 yasinda mi yanlis mi yazdiniz?
İşte huzursuzluğında sesime uyanıp yanıma alıyorum benim sesimle sakinleşiyor ama henüz derdini anlatamıyor konuşamıyor.Muhtemelen kotu ruyalar goruyordur, uyandiginda sorabilirsiniz, bir seyden mi korkuyorsun vs diye.
Ona gore destek olursunuz.
Teşekkür ederim takip edeceğim. Benimde bu yönde kararım inşallah devam etmez.Büyük ihtimalle bilinç altına bir olay işlemiştir, onun rüyasını görüyordur.
Belki de bir olay işlememiştir ama yine rüya görüyordur, panik yapmayın sağlıklıysa.
Lakin yine de devam ederse bir uzmana danışmanızı öneririm, içiniz rahat eder.
Teşekkür ederim. Bitki çayları evet rahatlatabilir. Bir yaşında artık çoğu gıdayı veriyorum belkide dediğiniz gibi gaz yaptı.Benim oğlum da bir yaşındayken gece uykusunda iç çekerek sessizce aglardi, sizlanir gibi..
Annem de sancıları ya da bir yeri agrimistir derdi. Sonra kısa sürede geçti. Kötü rüya görmez 1 yaşındaki bebek ve dinen de böyle bilirim. Aklınıza kötü düşünceler getirmeyi lütfen. Karnında gaz vardır belki , rezene ,papatya vb hafif bir çayı uyumadan 20 dakika önce icirin, rahatlatır. Sevgiler. .
Amin amin. Çok teşekkür ederim. İnsanın eli ayağına dolaşıyor aslında bildiklerinide unutuyor evlat sözkonusu olunca. Allah tüm isteyenlere hayırlı vakitte versin inşallah.Diş sıkıntısı olabilir birde yatmadan önce bolca nas felak okuyun rahatlar inş bas ucuna ufak bir kuran koyabilirsiniz inş bu sıkıntısını çabuk atlatır Allah korusun cümle kötülüklerden prensesi
Muhtemelen adre. Okuyorum ama daha fazla okuyayım. Sağolasın.felak nas oku ayetel kurrsı oku yanında oyle yatır ruya görudur o
Yaaa bakın bilmiyordum bunu. Burada son zamanlarda çok rüzgar var ve kaç kere kapı çarptı ödümüz koptu. Uyurkende ben yanlışlıkla balkon kapısını çarpmıştım. Yavrum benim belkide bu yüzden. Ahhh benim düşüncesizliğim. Çok teşekkür ederim çok size.Benim bebeğim 7 aylıkken 2 kez uykusundan ic cekerek ağlar gibi oldu.ve sonra korkmuscasina bir ciglikla ağlayarak uyandi.ogun yanında çok yüksek sesli fırın tepsisini dusurmustum.gündüz yani.ben bile korkmustum.digerindede ablası gündüz uyurken yüksek sesle bişey dusurmustu ve cok aglamisti korkup uyanarak. Yani rüya olmasa bile ani açılan bi tv sesi ,uykusunda gündüz şiddetli çalan bi kapı sesi,yada gürültü ile düşen bişey yada farklı sesler onu korkuttuysa aklında kalmış etkilenmiş olabilir. Sadece benim gözlemim tabii bu.minik kalpleri herhangi bişey için hızlı carptiginda bu korkuyu hatirlayabilir. Tıpkı bebeklerin aşı oldukları hafta ara ara aşısını hatırlayıp ağlama nobetine tutulup,sonra hiç bişey yokmuş gibi unutup gulmeleri gibi.doktorumuz söylemişti bunu.arada hatırlar bir hafta kadar ve ağlamaya başlar. Sonra unutur fiye.
Ben izletmedim hiç. Bi kaç kere trt çocuk açmıştım ama dikkatini çekmeyince kapatmıştım. Ama benim izlediğim kanallara daha çok dikkat etmeliyim sanırım bazen bakıyor renkler ses dikkatini çekiyor. Sağolun.Benim kızımda konusuyor bazen kücükkrnde ağlardı.çizhifilmlerine cok dikkat ederim her abuk sabuk kanalı izleymeyin.biz eşimle oturup onun izlediği kanalın çizgifilmlerini izledik o ağladiği dönemdr.hepsini biliyoruz başka akanalda açmiyoruz
Hacı biliyorum da o iç çekişler çoğaldı son zamanlarda. Bilemedim işte ne yapayım. Yazdım buraya.P
Psikopatlığından o
Layyyyn bebelerin çok korkutulduğunu bilmiyin mi sen![]()
Rica. Ederim.yalnız bebişin daha cok kücük acaba gazdan olabilir mi?biZde bulamamiştik o zaman sorunu.o yasta aktif tv de izlemıyorlar ama.zamanla geçicektirBen izletmedim hiç. Bi kaç kere trt çocuk açmıştım ama dikkatini çekmeyince kapatmıştım. Ama benim izlediğim kanallara daha çok dikkat etmeliyim sanırım bazen bakıyor renkler ses dikkatini çekiyor. Sağolun.
Bende karşıyım cathy tv olayına izletmiyorum cizgi film dahi. Devam ederse gideceğim biraz daha takip etmem gerek.Tv izletmeyin nolur
Bence çocukları onlar mahvediyor farkında bile değiliz
Bi iki dua okuyun yatırdıktan sonra
Hala devam ederse doktora tekrar danışmak şart gibi
ben de korkarmısım ole hatta 2 yasında fılan hatırladıgum seyler var ama sonra gecıoMuhtemelen adre. Okuyorum ama daha fazla okuyayım. Sağolasın.
Merhaba quarta iyiyim şükür sen nasılsınmerhaba dombik nasılsın? kuzucun da daha iyi maşallah
uyku terörü bambaşka birşey..çığlıklar atmak,uykusundan uyanamama,kendine gelememe vs gibi çok daha aartılı durumlar söz konusu..1 yaş itibariyle rüya görmeye başlıyorlar.
öenmli bir şey olduğunu sanmam,zamanla düzelir merak etme..:)
ben de iyiyim canım sağol.büyüdkçe sorunlar değişiyor ,benimki 5 yaşına geldi mesela,en arka azı dişleri çıkıoyr,gece ağlayarak uyandı dişim ağrıyor diye..Merhaba quarta iyiyim şükür sen nasılsınKuzucuk büyüyor yeni sorunlarda beraberinde geliyor
bugün baktım uyku terörüne çok ağır şeyler belirtisi benimki daha hafif duruyor ona göre evet. Düzelir inşallah teşekkür ederim
![]()
Amin aminben de iyiyim canım sağol.büyüdkçe sorunlar değişiyor ,benimki 5 yaşına geldi mesela,en arka azı dişleri çıkıoyr,gece ağlayarak uyandı dişim ağrıyor diye..
düzelir düzelir merak etme,bu da bir süreç..biri bitip biri başlıyor,Allah can sağlığı versin![]()