- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Berrak ta güzel bi ism
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gökçen veya gülce koyarım kızım olursaBunlar güzel değil diyenlerden de fikir bekliyoruz:) teşekkür ederiz
isimler karakteride etkılıyor tabıkı %100 olacak dıye bısey yok ama duydugum her duru pek bir hareketliDoğduğundan beri çok hareketli zaten ama ben aynı İsimdeki her çocuk aynı karakter olacak fikrine inanmıyorum. Karakter zamanla oluşan birşey. :)
Bence
isimler karakteride etkılıyor tabıkı %100 olacak dıye bısey yok ama duydugum her duru pek bir hareketli![]()
Benim de kizim olacak beril dusunuyorum ben. Bilge ve gokce de guzel ama tanidiklarim koydu. Bir de ilay var degisik
Beril ☺
Kardeşimin adı. Çok uslu çok zeki ama bir o kadar da çenesi düşük pırtlanta gibi çocuk![]()
Zümrüt demekKızlar Beril isminin tam olarak manası nedir?
kumsal, alin, ipek, dünya, zeynep, lavin...Bunlar güzel değil diyenlerden de fikir bekliyoruz:) teşekkür ederiz
Zümrüt olarak geçiyor ama geçenlerde beraat kandili ile ilgili bir yazı okurken denk geldim.Beraat kelimesinin BERİ kokunden geldiği .Beri nin anlamının arınmak ,aklanmak olduğu yazıyordu .Beril arınmış ,aklanmış demek ...Kızlar Beril isminin tam olarak manası nedir?
Ben duru ismini çok istemiştim ama izledigim bir video da u harfinin durgunluk ,durağanlık verdiği yazıyordu .İki tane olduğu için bu isimdekilerin durgun olacagini söyledi isim analizi yapan kişi .Arkadaşımın yeğeninin adı da duruydu.Ona sordum ve evet çok durgun .Hiç yerinden kipirdamaz dedi .Ben de vazgeçmiştim .Evet doğru bizimki de öyle![]()
Ben duru ismini çok istemiştim ama izledigim bir video da u harfinin durgunluk ,durağanlık verdiği yazıyordu .İki tane olduğu için bu isimdekilerin durgun olacagini söyledi isim analizi yapan kişi .Arkadaşımın yeğeninin adı da duruydu.Ona sordum ve evet çok durgun .Hiç yerinden kipirdamaz dedi .Ben de vazgeçmiştim .