Doğuma Hazırlık minik melegimin ismini belirleyelim mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balperisi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
2.165
777
363
herkese selamlar
minik melegimin varligini ogrendigimde kiz olursa iclal koymak istiyorum demistim.
ogrendim ki melegim kizmis.Iclal'in yanina bir isim daha olsun istiyorum.
Babamiz Edibe Iclal olmasindan yana,bense emin olmamakla beraber Iclal Lina olabilir diyorum.Sizlerinde fikrini almak istiyorum.
Tavsiyelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlısı olsuuuuuuuuuuun :70: iclal lina daha hoş geliyor kulağa. diğeri pek hoşuma gitmedi açıkçası. ömürlüolsun bebeğiniz....:49:

Cok tesekkur ederiz teyzesi,iclal lina ya bende sicak bakiyorum ama babamizi ikna etmek gerekicek sanirim:17:

evet iclal lina guzel..bende suan hamileyim kiz olursa lina koymak istiyoruz ozellikle esim cok begendi lina ismini..

Lina ismini ben de hiç duymamıştım. Baktım, hurma fidesi demekmiş. Her halde "i" de "a" da uzatılarak okunuyor, değil mi? Kulağa hoş geliyor bana da kalırsa, eğer bu şekilde telaffuz ediliyorsa.

lina ismini hiç duymamıştım ama kulağa hoş geliyor

maryj cok tesekkur ederim cevabin icin.Lina ismi son zamanlarda Turkiyede de kullanilmaya baslandi.Arap ulklelerinde cok yaygin bir isim oldugunu ogrendim.
Anlamini cok sevdim birde soylenisi ince olunca:16:
Hasr suresinde geciyomus kucuk hurma agaci demekmis.
Farscada da yumusak kalpli,sefkatli anlamindaymis.

cok güzel begendiginiz isimler .bende suan hamileyim ve eger ki kizim olursa ismi LiNA MASAL olacak ins .

iclal yeğenimin adı ismi sorulduğunda ijlal ijlal der çok tatlı lina ismini de öğrenmiş oldum güzel gerçekten:34:

Son düzenleme:
arkadaslar farkli fikirleri olanlar varsa lutfen yazabilr mi?
Esime begendiremedim iclal lina yi..
Iclalin yanina bir onerisi olan var mi?

kuzenimin kızının ismide lina ela güsel bir isim ve lina birkaç senedir moda olan yeni isimlerden.

Back
X