minik meleğimiz yolda..

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
kuzucuğuma da kardeş geliyor allah izin verirse..4 yaşındaki kızım hafifçe kıskançlık belirtileri gösterse de eminim minik misafirimizi o da çok sevecek..muhtemel doğum tarihim 24 ekim..sağlıkla hayırla gelsin inşallah tatlı meleğimiz..opuyorumnanaktan

ne gusel jayırlı olsun darısı bızlere ınşşşş

inşallah bitnm..hayırlısıyla inşallah.. opuyorumnanaktan

a.s.

tebrikler pınarcım
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
cümlemize nasip eder inşallah cnm bnm hayırlısıyla..bende seni tebrik ediyorum.. a.s.
opuyorumnanaktan

pınarcım tebrik ederim canım bende ekim annesi olcam inşş rabbim tamamına erdirsin canım

allah razı olsun bitnm..cümlemizin yanında olsun rabbim..kolaylıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza meleklerimizi sağlıkla inşallah..opuyorumnanaktan

Tebrik ederim pınarcım..ŞenizŞenizRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli meleğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:...bizlerede dua et canım beniimm.Şeniz:Saruboceq:.benimde 4 yaşında kızım var kaydirigubbakcemile3şimdi istiyoruz ikinciyi ama olmadıboshayallersmile..hayırlısı olsun.:Saruboceq:..çok sevindim inan bana canım beniiimmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..Rabbim o güzel yüreğinle şefkat dolu kalbinle dualarını kabul eylesin ...amiiiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

Tebrik ederim pınarcım..ŞenizŞenizRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli meleğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:...bizlerede dua et canım beniimm.Şeniz:Saruboceq:.benimde 4 yaşında kızım var kaydirigubbakcemile3şimdi istiyoruz ikinciyi ama olmadıboshayallersmile..hayırlısı olsun.:Saruboceq:..çok sevindim inan bana canım beniiimmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..Rabbim o güzel yüreğinle şefkat dolu kalbinle dualarını kabul eylesin ...amiiiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

canım bnm..bitnm teşekkürler ediyorum..allah bin kere razı olsun senden..rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini nasip etsin inşallah tatlm..kimseye eksikliğini göstermesin..cümlemizi ve evlatlarını korusun inşallah..:Saruboceq:

sevgiyle kucaklıyorum tatlm..dualarım seninle..opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun adını görünce şaşırdım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş. Darısı başımıza.

canım hayırlı olsun adını görünce şaşırdım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Tebrik ederim canım :nazar:darısı bizlere işşallah

hepinize teşekkürler ediyorum canlarm..rabbim kimseyi mahrum etmesin..kimseye yokluğunu hissettirmesin kurban olduğum allahım..dualarım hep sizlerle bitaneciklerm..opuyorumnanaktan

kuzucuğuma da kardeş geliyor allah izin verirse..4 yaşındaki kızım hafifçe kıskançlık belirtileri gösterse de eminim minik misafirimizi o da çok sevecek..muhtemel doğum tarihim 24 ekim..sağlıkla hayırla gelsin inşallah tatlı meleğimiz..opuyorumnanaktan

sat aynı bizim heralde benimde muhtemel doğum tarihim 24 ekim ama bakalım bu hafta sonu gidicem haftası kesin belli olur heralde

gözünüz aydın canım inşallah tüm iyiliklerle bebeğini kucağına alırsın...

teşekkürler ediorm bitnm..opuyorumnanaktan

sat aynı bizim heralde benimde muhtemel doğum tarihim 24 ekim ama bakalım bu hafta sonu gidicem haftası kesin belli olur heralde

seninde hayırla gelsin miniğin inşallah bitnm..opuyorumnanaktan

Back
X