minik mucizem hoşgeldin

ebruozguv

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
211
0
296
Ankara
birgün buraya bunları yazacağımı hiç düşünmemiştim
zorlu bir süreçti bizimki zor ve yıpratıcı
ama oldu sonunda 3 yumurtlama takibi 3 aşılama 2 tüp bebek ve bir dondurulmuş embriyo transferi sığdırdık geçtiğimiz 5 yıla

bir yıl aradan sonra 3. tüp bebek tedavisine başladık aslında ben hazır değildim ve henüz istemiyordum tedaviye başlamayı ama elimde ilaçlarım vardı ve birkaç ay sonra son kullanma tarihi geçmiş olacaktı ziyan olmasın ilaçlar dedik ve başladık tedavimize hepimizin bildiği o zorlu dönemin sonunda ise mucizeme kavuştum sonunda

allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

hayırlı olsun canım, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. darısı başımıza ıNŞALLAH...

hayırlı olsun canım. rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende rabbim izin verirse bayram sonrası kucağıma alacağım oğlumu. ısteyen herkeze rabbim bu duyguyu tattırsın.

allh saglıklan kucagına almayı vede bızede o gusel duyguyu yasatmayı nasp etsın
sızde sorun neydı ?

canım Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bizlerin başına :)

tebrik ederim...
rabbim tamamına erdirsin seni ve hepimizi inşş...darısı tüm isteyen herkesin başına inş...

gözünaydın canım Allah sağlıklı,sıhatli bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına

Back
X