Doğuma Hazırlık minik prensesime isim arıyoruz teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Talihim yok bahtım kara :1::1: ben Aras Aybars ikilisine bir de Poyraz düşündüm siz ne dersiniz kızlar önerilere açığım başlığı değiştiremediğim için kusura bakmayın prenses beklerken yine bir veliaht prens geliyor.... :27::52:

ayy canım ya kıyamam benim oğlumun adıda poyraz bende 2. hatta 3. için aras ve aybarsımı düşünsem çok uyumlu bencede:9:
Allah yardımcın olsun canım:nazar::nazar::nazar:

ayy canım ya kıyamam benim oğlumun adıda poyraz bende 2. hatta 3. için aras ve aybarsımı düşünsem çok uyumlu bencede:9:
Allah yardımcın olsun canım:nazar::nazar::nazar:

:52::52::52::52: demek ki Poyraz doğru bi karar olacak bak senin de oğlunun adı poyraz,koy gitsin aras'ı ya da aybarsı inşallah :54:

evet ikinciye hamile kalmayı düşünürsem bir yüz yılda olur valla allah uzun ömürler versin evlat çok seviliyo ama bir erkek daha gelirse ne yaparım bilmem deliririm sanırım:18::52::52::52::52: evde 3 erkek zaten eşimin yeğeni bizde 1 haftadır 3 ü boğuşup duruyolar kaçıcak yer arıyorum bir an gözümün önüne geldi bir tane daha oğlumun olduğu o an allahım sen acı bana dedim:1:
şaka bir yana canım allah hayırlısını versin ne gelse kabulümüz sağlıklısı hayırlısı olsun olmayanlarada tattırsın şükretmeliyiz....
bu arada eşim 3 kardeş ve hepsi birbirinden yaramazmış ama kayınvalidem çok sağlıklı ve dinç hiç yıpratmamışlar analarını :1:

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik aras & aybars &ve inşallah Poyraz olacak
ama 2.isminde karar veremedik bu sefer de
:52: bizde çocuklar hep 2 isimli bunu da böyle bırakalım dedim ama bu sefer de ileride benim niye yok demesin dedi babası :53:

Back
X