minik prensesime kavustum sonunda

sultanlokumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
89
3
86
Almanya
Allahim herkese bu duyguyu nasip etsin.canim kizim beren aramiza katildi.31.8.2010 da.yok nisan geldi yok sanci gelmedi derken,31 agustos sabah saat bese ceyrek kala karnimda pat pat diye gelen seslerle uyandim.ne oldugunu anlamaya calisirken bir de baktim ki suyum gelmis.hemen dusa girdim sonrada dogruca hastaneye gittik.saat 5.35 de hastanedeydik ve benim kizim saat 6.27 de dünyaya geldi.normal bir dogumla.inanamadim bu kadar cabuk olduguna.bir saat icinde hersey oldu bitti.allah herkese böyle bir dogum nasip etsin.zemuszemus

canım tebrikler. sana kızınla uzunnn ve sağlıklı bir ömür diliyorum. şansı bahtı hep güzel olur inşallah. darısı başımıza :Saruboceq:

Ahh ahh darısı başımıza.Ne kadar kolay olmuş doğumun.Saatlerce sancı çekenleri görmekten duymaktan psikilojim bozuldu valaha: )

Egzersiz falan yapıyor muydun?

böyle haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum. allah analı babalı büyütsün. sağlıkla neşeyle.. :)

allah analı babalı büyütsün. maşallah. allah bizede böyle kolay doğum nasip etsin :ecrin_bebek:

ayyy ne kolay bir doğum hikayesi ...
inşallah Rabbim bizlerede böyle kolay doğumlar nasip eder
kızınızla bir ömür mutluluklar dilerim
güle güle büyütün bebeğinizi

Canım ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün inş.Kolay doğumların darısı bizim başımıza inş:):)

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım.inşallah bizlerde bu kadar kolay va çabuk bir doğum geçiririz.prensesine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

Rabbim analı babalı büyütsün.Ömürlü olsun...
Darısı benim gibi tüm hamilelerin başına kaydirigubbakcemile5

Ne güzel ya rabbim bizede öle kolay doğum nasip etsin.Bebişinide sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş...

temennilerinizden dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.Allah tüm dogumunu bekleyen hanimlari bir nefeste kurtarsin ve kolay dogumlar nasip etsin.herkese bir tavsiyem,nefes tekniklerini ögrenin gercekten doguma cok faydasi oluyor.dogumu kolaylastiriyor.dogumda nefese ne kadar hakim olmak zor olsada aldiginiz nefesin cocuga yardimci oldugunu düsünün.düsünsenize bir lokmalik canlari var ve ordan cikmaya cabaliyorlar gücleri yettigi kadar.Allah hepsini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…