Doğuma Hazırlık mınık yavrumun odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Amedia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
393
46
73
$Dİ-ER RESİM1767.webp $Dİ-ER RESİM1781.webp $Dİ-ER RESİM1780.webp $Dİ-ER RESİM1779.webp $Dİ-ER RESİM1778.webp $Dİ-ER RESİM1777.webp $Dİ-ER RESİM1776.webp $Dİ-ER RESİM1775.webp $Dİ-ER RESİM1774.webp $Dİ-ER RESİM1773.webp $Dİ-ER RESİM1771.webp $Dİ-ER RESİM1770.webp $Dİ-ER RESİM1769.webp $Dİ-ER RESİM1768.webp $Dİ-ER RESİM1763.webp $Dİ-ER RESİM1764.webp $Dİ-ER RESİM1765.webp $Dİ-ER RESİM1782.webp

süpeeer bayıldım. itiraf ediyorum: bazen yatak odasının karyolası hariç her şeyini bebek odalarından tamamlamak istiyorum :))
bebiş tatlı tatlı uyusun bu odada...

süper olmuş maşallah masal gibi
bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almanız dileğiyle:):emir_bebek:

Çoook güzel, çok beğendim. O mor koltuğa bittim ve çok kıskandım. Ben de istiyorum!

Mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum hem bebeğinize hem size.

Harika ya..Sorması ayıp ama ne kadara tamamladınız odayı?Şuan benim ufaklığımın böyle bir odası yok ama inşallah seneye bu aylarda evimizi kuracağımız için bebeğime de şık bir oda yapmayı hayal ediyorum.Güle güle büyüt ufaklığı..

Hepinize teşekkür ederim kizlar en güzelleri sizin yavrunuzun olur insallah.kizlar aslında bu resimler 2senelik.bebegim yokken bile hep bebek odalarını takip ediyordum ve bende birgun koyacam diyordum.daha kızım doğmamıştı bu resimleri çektiğimde.kizim tam 2yasinda bir türlü fırsat bulup koyamamistim.simdiye kismetmis.2 sene önce 5000 tlye almıştık.hali ve perde dahil.

Tek kelimeyle bayıldım kızınızın odasına,MaŞAllah SupanAllah..
Allah güzel günlerde o şirin halıların üstünde emeklemeyi,gezinmeyi nasip etsin.
Bende kızımın odasına mikili halılardan çok istiyorum..Belki emeklediğinde,dikkatini çekecek hale geldiğinde,belkide odasını hazırlarken almayı düşünüyorum.
Nette bir yerde bulmuştum ama sipariş kısmına hiç girmedim ve neler gerekiyor bilmiyorum.
Siz nerden temin ettiniz bu halıları acaba?Bayıldım ya: )

Tek kelimeyle bayıldım kızınızın odasına,MaŞAllah SupanAllah..
Allah güzel günlerde o şirin halıların üstünde emeklemeyi,gezinmeyi nasip etsin.
Bende kızımın odasına mikili halılardan çok istiyorum..Belki emeklediğinde,dikkatini çekecek hale geldiğinde,belkide odasını hazırlarken almayı düşünüyorum.
Nette bir yerde bulmuştum ama sipariş kısmına hiç girmedim ve neler gerekiyor bilmiyorum.
Siz nerden temin ettiniz bu halıları acaba?Bayıldım ya: )

Teşekkürler ben uskudardaki cappo home dan almıştım ama bir kaç halicida gördüm.

aama aaamaaa bu cok güzelllll bu oda benim hayallerimde kızıma yapmayı düşündüğüm bir oda ama artık hayallermde sadece :14:

Back
X