Doğuma Hazırlık mınık yavrumun odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
harika bir oda olmuş minik meleğin de bu güzel oda da çok güzel günler geçirsin işallah ben daha yolun başındayım ama böyle resimleri görünce sabırsızlanıyorum :) ayıp olmazsa eğer bu odanın maliyeti ne kadara geldi sen tamamlamış biri olarak yaklaşık olarak bize bir fikir vermiş olursun cevaplamak istersen tabi güzelliklerle kucağınıza bebeğinizi alın .

harika bir oda olmuş minik meleğin de bu güzel oda da çok güzel günler geçirsin işallah ben daha yolun başındayım ama böyle resimleri görünce sabırsızlanıyorum :) ayıp olmazsa eğer bu odanın maliyeti ne kadara geldi sen tamamlamış biri olarak yaklaşık olarak bize bir fikir vermiş olursun cevaplamak istersen tabi güzelliklerle kucağınıza bebeğinizi alın .

Bende o evrelerden geçtim seni cok iyi anlıyorum.ben modokodan 2 sene önce 5000 tl ye mal ettim bu odayı.zaten modelde böyle degildi bir kaç modelin karmasını yaptım. Hayalimdeki odayı şükür Rabb'ime yapabildim insallah daha güzelini sen yaparsin

harika olmuş,ellerine sağlık,bebişle beraber huzurlu sağlıklı bir yaşam dilerim:))

ellerine yüreğine sağlık süper olmuş bebişin odası sevimli aydınlık...güle güle büyüsün bebişin...

Ne kadar güzel bir oda hazırlamışsınız ellerinize sağlık çok beğendim benim oğlum olacak ama bu kız bebeklerin şatafatlı eşyalarına bayılıyorum:)

Perdelerini modokoda harmanci home diye perde magazasi var orda yaptırmıştım.cok begenerek aldık cokta kullanışlı.yikamayi evde yapıyorum.

Back
X