• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minikbulut'un günlüğü

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Merhaba,
Hep kendi kendime ''tamam az yicem artık'' diyorum ama engel olamıyorum. En iyisi bir konu açmak sanırım, bu şekilde kendimi daha iyi disipline ederim. Hergün irademe sahip çıkıp yemediğim abur cubur, ekmek, hamur vb bunları burda paylaşcam. ve günlük en az on dakika jimnastik yapcam.

158 boy, 62 kg, 22 yaş.
10 Ocakta 62 kg geldim. Ölçümlerimi aylık yapmaya çalışcam, haftalık inişler az olduğu için moralimi bozuyor.

Bugün yediklerim;
sabah- ekmek arası beyaz peynir, bir dilim ballı ekmek
öğlen- bir adet ıspanaklı börek, kepekli bulgurdan kısır
öğle sonrası- yarım yeşil elma
akşam- bir kepçe analı kızlı çorba, 6 sıkım çiğköfte, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek, bir tane gofret

ekmeği zamanla azaltcam, bir anda bırakamıyorum.

annem bisküvi almıştı yemedim.

biraz da jimnastik hareketleri yaptım, birazdan bir daha yapmayı düşünüyorum.

Bugün yediklerim;
öğlen- bir adet ıspanaklı börek, kepekli bulgurdan kısır
akşam- bir kepçe analı kızlı çorba, 6 sıkım çiğköfte, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek, bir tane gofret

ekmeği zamanla azaltcam, bir anda bırakamıyorum.

annem bisküvi almıştı yemedim.

biraz da jimnastik hareketleri yaptım, birazdan bir daha yapmayı düşünüyorum.

canım menün güzel ama artık gofreti çıkar hayatından en azından belli bir süre :KK68:

bi de içecekleri yazmamışsın 2 litre su içebiliyor musun?

Sabah kalkınca ılık suya limon damlatıp içebilirsin, maydanoz suyu, yeşil çay içebilirsin :KK50:

akşam yatmadan önce yoğurt pul biber ve limon karıştırıp yiyebilirsin yine :kk77:

canım menün güzel ama artık gofreti çıkar hayatından en azından belli bir süre :KK68:

bi de içecekleri yazmamışsın 2 litre su içebiliyor musun?

Sabah kalkınca ılık suya limon damlatıp içebilirsin, maydanoz suyu, yeşil çay içebilirsin :KK50:

akşam yatmadan önce yoğurt pul biber ve limon karıştırıp yiyebilirsin yine :kk77:
Su 1 lt anca içiyorum, çok tuvalete gitmeyi sevmiyorum, bunu aşıp çok su tüketmem lazım biliyorum. Çay kahve vb birşey tüketmiyorum, tavsiyelerini dikkate aldım (özellikle gofret :D ), ılık su olayını denemeye çalışcam, diğerlerini de öyle. :-)

Canim olçülerimiz ayni bnmde bog 158 kilom senden 2kilo fazla bn 64 insallah hayirli şekilde veririri artik buraya bnde gelirim cnm tabi müsade varsa

Su 1 lt anca içiyorum, çok tuvalete gitmeyi sevmiyorum, bunu aşıp çok su tüketmem lazım biliyorum. Çay kahve vb birşey tüketmiyorum, tavsiyelerini dikkate aldım (özellikle gofret :KK70: ), ılık su olayını denemeye çalışcam, diğerlerini de öyle. :-)

Hadi bakalım canım bugün daha güzel bir menu VE bol su ile bekliyoruz seni

Bugün yediklerim;
öğlen- bir porsiyon döner tabağı
akşam- bir kepçe mercimek çorbası, 4 sıkım çiğköfte, 1 kaşık tavuk sote.

içtiklerim- 1,300 lt su, bir bardak turşu suyu, bir bardak nar suyu, 150 ml ev yapımı ayran.

bugün dışardaydım çokça yürümüş oldum, birazdan jimnastik hareketleri yapmayı planlıyorum.

Hadi bakalım canım bugün daha güzel bir menu VE bol su ile bekliyoruz seni
sıvı için yazman moral oldu bana çok teşekkürler, bugün kendimi sıkıp daha çok içtim. (:

Supersinn canım her gün azar azar arttırmak en iyisi

Yarın tam 1500 görelim o zaman

Ben inanıyorum yaparsın sen

Bi de bu ekmekler çok abartı değil demi

Supersinn canım her gün azar azar arttırmak en iyisi

Yarın tam 1500 görelim o zaman

Ben inanıyorum yaparsın sen

Bi de bu ekmekler çok abartı değil demi
kahvaltıda ne yiyebilirim inanın bilmiyorum, üşengeç biriyim pratik ve doyurucu olsun diye kahvaltıda ekmeğe abanıyorum, geçen ay sadece mısır gevreği+süt olarak kahvaltı ettim. içindeki katkı maddelerini farkedince ekmeğe geri döndüm.

Bugün yediklerim;
öğlen- 10 sıkım çiğköfte, bir dilim muzlu pasta
akşam- 1,5 kepçe mercimek çorbası, hindi sote, 2 kaşık yoğurtlu makarna, 3 dilim ekmek.

1 lt su içtim, yatana kadar bir-iki bardak daha içerim, bir bardak ayran içtim.

kahvaltıda ne yiyebilirim inanın bilmiyorum, üşengeç biriyim pratik ve doyurucu olsun diye kahvaltıda ekmeğe abanıyorum, geçen ay sadece mısır gevreği+süt olarak kahvaltı ettim. içindeki katkı maddelerini farkedince ekmeğe geri döndüm.

canım şimdi

1- her gün aynı şeyleri yeme şaşırt bünyeyi

2- benim diyetisyen şunları vermişti

BİR GÜN : 1 yumurta, zeytin, peynir, bol yeşillik 1 dilim ekmek

BAŞKA BİR GÜN: Yarım simit, peynir

DAHA BAŞKA BİR GÜN: kahvaltılık gevreği ve süt

ama sürekli kahvaltılık gevreği ve süt olmaz maalesef

ve yine ekmeği de kısman gerekiyor

Bugün yediklerim;
öğlen- 10 sıkım çiğköfte, bir dilim muzlu pasta
akşam- 1,5 kepçe mercimek çorbası, hindi sote, 2 kaşık yoğurtlu makarna, 3 dilim ekmek.

1 lt su içtim, yatana kadar bir-iki bardak daha içerim, bir bardak ayran içtim.

canım senin menünde neden hep

ballı ekmek
çig köfte

var

ki bugün de muzlu pasta gelmiş

bak kendine 21 gün ver insan vücudu 21 günde alışıyor her şeye, 21 gün boyunca şu pasta tatlı ıvır zıvır bırak artık

:KK68:

canım senin menünde neden hep

ballı ekmek
çig köfte

var

ki bugün de muzlu pasta gelmiş

bak kendine 21 gün ver insan vücudu 21 günde alışıyor her şeye, 21 gün boyunca şu pasta tatlı ıvır zıvır bırak artık

:D çiğköfte tamamen tesadüf oldu ama kahvaltı olayım hep aynı malesef. çok güzel yönlendiriyorsunuz diyetisyeninizin söylediklerini uygulamaya başlicam o farklı farklı yiyin mevzusunu.

yarına söz ver

2litre sulu ve şöyle güzel mi güzel bir menü bekliyoruz senden

kahvaltı
yumurta
yeşillik
peynir
zeytin

ara
1 avuç fındık

öğle
çorba
sebze yemeği

ara
1 meyve

akşam
et tavuk ya da balık
salata

Hadi canım ya yukarıda yazdığım menü çok zor değil

ara = fındık ceviz meyve ya da bitter çikolata ile dönüşümlü yapabilirsin

akşam, öğle yer değişterebilirsin

yeter ki artık çıkar hayatından pastaları tatlıları en azından şu 6 gün çıkar 7. gün ödül olarak erken saatte yersin akşama kadar da yakarsın zaten

yarına söz ver

2litre sulu ve şöyle güzel mi güzel bir menü bekliyoruz senden

kahvaltı
yumurta
yeşillik
peynir
zeytin

ara
1 avuç fındık

öğle
çorba
sebze yemeği

ara
1 meyve

akşam
et tavuk ya da balık
salata
tamam (: çok teşekkürler tavsiyeler için

Bugün yediklerim;

sabah- üstüne beyaz peynir yedirilmiş bir dilim çavdarlı ekmek, bir tane havuç, bir avuç ceviz
öğlen- kaşarlı tost, ve bir dilim pasta(malesef engel olamadım kendime, dışardaydım)
akşam yemeği yemedim, açlık hissetmiyorum, acıkırsam meyve yiyebilirim.

ve 1,5 lt su içtim.

sabah- beyaz peynir ve bal ile kahvaltı 2 dilim ekmek
öğlen- nar ekşili kıvırcık salatası, bir avuç ceviz, kaşar peynir, bir dilim ekmek
akşam- bir kepçe tarhana çorbası, 2 kaşık pırasa, 3 kaşık makarna, 3 dilim ekmek

1,5 lt su, 1 bardak süt

Back
X