- Konu Sahibi minikcicek
canım öyle çabuk geçer ki anlamazsın bile... Allahım sana da en güzelinden eşyalar evler nasip etsin :) Vee çoookk mutlu ol inşallah
Aminnnnn canım benimmm hepberaberrr inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öyle çabuk geçer ki anlamazsın bile... Allahım sana da en güzelinden eşyalar evler nasip etsin :) Vee çoookk mutlu ol inşallah
Avizelerle halılar evi cidden başkalaştırıyor:)
Güle güle kullanın son aldıklarınızı da mutlu günlerde :)
çok beğendim canım güle güle kullan
Herşey harika Rabbim iyi günlerde kullanmanı nasip etsin canım![]()
maşallahdarısı basımızaaa
![]()
Canım portmantonu da almışsın :) Adore'den mi, ben de ordan bir model beğendim de almadık henüz.
Hayırlı olsun, heyecan hangi safhada bu arada :)
Adore den canım evet :) Çok teşekkür ederim :)
heyecan yok da çok yorgunum, yorgunluk fazla.. davetiye felan dağıtmaya başladık hafta sonu toplam 600 davetiye dağıttık..![]()
Ben hem yorgunum hem heyecanlı, halim ne olacak düğünde bilemiyorum :))
Ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma dağıttım babamlar memlekette kayınpederim İstanbul'da davetiye dağıtmakla meşgul; dört bir koldan çalışıyoruz :) 800 davetiye bastırmıştık ama artacak sanırım
Kolay gelsin bize kalan işlerde:)
canım bizde 800 adet bastırdık 5 tane var şu anda elimizde, oda elbet unuttuğumuz vardır diye saklıyoruz :)
davetiye işimiz bugün itibari ile bitti çok şükür.. sırada evi tamamlamak kaldı ( kıyafetlerimi felan yerleştiricem)
ne güzel büyük kismini halletmissin cnm mutluluklar![]()
kolay gelsin
allah kazasız belasız atlatmanızı nasip eder inşallah
bunlar güzel yorgunluklar
allah mesut etsin şimdiden