Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
konuları karıştırıken rastladım canım senin günlüğe.
Açalı baya olmuş ama kısmet bu güneymiş.
Kilon ve vermek istediğin kilon dikkatimi çekti.
Bende 1,55 boyundayım ve malesef ki 55 kg.
Benimde başlamam lazım ama hep erteliyorum.
Ve çok yavaş kilo veriyorum,bu da bazen sinirlerimi bozuyor.
Bişiler yapmama lazım en kısa zmanda
artık memelerim önden önden gidiyor:3:

55 kg 155 boya çok geliyor tatlım. Ben en fazlz 53 olmustum 4-5 sene once felakettım. Bu sene 52 oldum bı ara merdıven cıkarken tıkanıyordum. şimdi 46 kg yum. çok daha rahat cıkıyorum merdıvenleri..
Ama benim önden önden giden memelerim olmadı hiç. Ama 52 kg oldugum donemde cok tatlı olmuşlardı. şimdi fındık kadarlar :))) yok haksızlık etmıym allaha sukur saglıklılar. Yanı bıgun meme meme dıye dıye meme kanserı olcam allahta al sana meme dıcek. Allahım korusun. :44:
bebeğim hoşgeldin ben de seni andım şimdi hatta pembişe yazdım
:66:valla çok sevindim yaaaaaaa:16::16::16::16::16::16:
bebeğim bebeğim bebeğim... çok yogunuuuuum fabrıkadakı sıstemı oturtamadık. Okadar karıstı kı işler. Otomasyon dedık program dedık. Trıptonık olduk. :)) hahaha bı otomatık bı manuel ıdare edıyoruz ve ben cok yoruluyorum bu ara.

ben geldiiim tekrar aranızdayım. uzun bır ara oldu ve sizi çok özledim. demin bir sayfa destan yazdım ama forumda sorun oldu ve gondermedı. :14::14: yıne yazamam valla :) ahahahah özet geçeyim hemen

dun oglen dıyet yapmaya karar verdım ve ıglen: corba-bol salata yesim. akşamda aynen corba-salata :) eve gıdınce bır muz yedım ama sert seyler yıyemıyorum. dişimden amelıyat oldum 5 nısanda ve bogazımda yara cıktı antıbıyotık tedavısı yuzunden.

sabah: yarım dilim beyaz ekmek, 3 siyah zeytin, bır kk beyaz peynir, bır tabak yeşillik ( maydanoz-dereotu-domates-salatalık),açık çay,

ara: acık cay, elma,

oğle: fırın tavuk, yarım kase yogurt

ara: acık çay, elma

akşam; mantar corbası, tavuk

ara: meyve

MİNİKKİMM seni gördüğüme çok sevindimm hoşgeldin çok özledim seni nerelerdeydin ya hiç görüşemedik arasıra girip bakıyordum ses seda varmı diye bakıyorum yoksun üzülerek çıkıyordum kilo almışsın yine galiba zaten kilo almamış olsan gelmezdin
neyse gelmene sevindim

MİNİKKİMM seni gördüğüme çok sevindimm hoşgeldin çok özledim seni nerelerdeydin ya hiç görüşemedik arasıra girip bakıyordum ses seda varmı diye bakıyorum yoksun üzülerek çıkıyordum kilo almışsın yine galiba zaten kilo almamış olsan gelmezdin
neyse gelmene sevindim

valla canım bende ozledim seni. kilolar verdık dıye yemege başladık tabıı. 2 kg cuk almışım. ama 2 gundur ekmeği kestim. birde biz düğünü erteledik, oyuzdende hevesim kaçtı yemeğe başladım valla ne yalan soylıym. nişanlım iş arıyor. denızlıye gelın gıdecektım ya ben. denızlıdeki işten ayrıldı. istanbula yerleşti. bakalım kısmetımız nerde acaba. bende dıyetı falan bıraktım tabı haliyle.. sen neler yapıyosun? ogluşun nasıl?

sabah: yarım dilim beyaz ekmek, 3 siyah zeytin, yarım kk beyaz peynir, bır tabak yeşillik ( maydanoz-dereotu-domates-salatalık),açık çay,

ara: acık cay, elma,

oğle:yumurtalı ıspanak, yarım kase yogurt

ara: acık çay, elma

akşam; yumurtalı ıspanak

ara: meyve

Son düzenleme:
valla canım bende ozledim seni. kilolar verdık dıye yemege başladık tabıı. 2 kg cuk almışım. ama 2 gundur ekmeği kestim. birde biz düğünü erteledik, oyuzdende hevesim kaçtı yemeğe başladım valla ne yalan soylıym. nişanlım iş arıyor. denızlıye gelın gıdecektım ya ben. denızlıdeki işten ayrıldı. istanbula yerleşti. bakalım kısmetımız nerde acaba. bende dıyetı falan bıraktım tabı haliyle.. sen neler yapıyosun? ogluşun nasıl?

iyidir ya tatlım napalım oğlum napsın sınavlara çalışıyor sene sonu yaklaşıyor biraz öğretmen yükleniyormuş şikayetçi azıcık
çok üzüldüm tatlım umarım herşey gönlünüzce olur sıkma canını herşeyde bir hayır vardır
önümüzdeki ay istanbula yolum düşücek gibi belli değil çok yakın arkadaşım oraya yerleşti onun yanına gidicem belki senide görürüm
artık buralardayım görüşürüz

iyidir ya tatlım napalım oğlum napsın sınavlara çalışıyor sene sonu yaklaşıyor biraz öğretmen yükleniyormuş şikayetçi azıcık
çok üzüldüm tatlım umarım herşey gönlünüzce olur sıkma canını herşeyde bir hayır vardır
önümüzdeki ay istanbula yolum düşücek gibi belli değil çok yakın arkadaşım oraya yerleşti onun yanına gidicem belki senide görürüm
artık buralardayım görüşürüz

ay ben şimdi gordum tatlım mesajını. geldıgın zaman ozelden haber ver bana olur mu?

herkese günaydııın,

ortak sayfamıza yazmaktan kendı gunlugume yazmayı bırakmıstım. burasıda boş kalmasın dımı ama ...

sabah iş yerine gelir gelemz bır bardak suyumu içtim. bundan sonra su içmeye çalışıcam. hiç su içmiyorum biliyorsunuz.

sabah: 2 grissini, bırkac dl domates,yarım kk beyaz peynir,açık çay

ara:elma, açık çay

ogle: 4 yk pırasa, 1 grissini, 2 domates

ara: elma, açık çay

akşam: 4 yk pırasa, 1 grissini,

ara: 1 kase yogurt

çok mu az yiyorum ya. normalde dıyetısyenın verdıgınde bunların yanında bırsurur sey olurdu.

olcumlerimi yaptım dun gece:

kg 46,8
gogus:79
bel:69
kalça: 89
ust bacak: 51
alt bacak:32
ust kol: 25
bu arada boy: 154 :19:

herkese günaydııııııııın,

hemen menülerimi yazayım kızlar

sabah: 1 kepeklı galeta, 1 kk peyaz peynir, 1 kk kaşar, 3 zeytin. bir tatlı kaşıgı labne peynir. domates,salatalık. bugun canım peynir çekti nedense. herkes reçel yerken ben peynire saldırdım. :) bir kupa açık çay içtim tabii..

ara: açık çay, elma

ogle: 1 kepekli galeta, 4 yk patlıcan yemeği, bol salata

akşam: 1 kepekli galeta, 4 yk patlıcan yemeği, bol salata

ara: magnum

dün akşamda dondurma yedim. :17: :1:

Sabah: 1 galeta, yarım domatesi 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: 1 kucuk elma, 4 tane erik,açık çay

ögle: 1 galeta, 4 yk semizotu, 1 yk yogurt

ara: 1 kucuk elma, açık çay

akşam: 1 galeta , 4 yk patlıcan yemeği

ara: 1 kase yogurt,

Son düzenleme:
sabah: 1 galeta , 2 kesme şeker buyuklugunde beyaz peynir , 2 kesme şeker buyuklugunde kaşar peyniri. bizim aşçı kup kup kesiyorda peynirleri.. :) açık çay
bir de omlet yedim. (1 yumurtadan yapılma)

ara: açık çay, elma

ogle: 3 yk etli taze fasulye

akşam: 3 yk etli taze fasulye

ara: yogurt,

günaydııııııııııııııııııııııııııııııın günlüüük,

malum bugun cmt ve işe geç geliyoruz babamla. normalde o pogaca ben sımıt yerdım ama dıyetteyken ne simiti? yenmezz öle şeyler dedim ve sabah evden cıkmadan hemen ayakustu 3 yk nesfıtı azcık sutle yedim.

saat 10 a dogru işe geldik ve bir bardak çayımı içtim. üstüne elmamı yıyeyım derkeeen, baktım elmanın ortası çürük. dünküde çürüktü zaten. dolayısıyla yarım elma yedim :)

oglen evden işe getirdiğim 4 yk kabak yemegini yiyeceğim efendim.

ara yapmayacağım. çünkü saat 4 de kuaforde randevum var. fon dü falandı filandı bır saat kadar işlerim var :17:

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum cunku nişana davetliyiz.

günlükcüm nişandan şimdi geldiiik

valla cok fazla birşey yemedim ama yedim yanii.

minicik zeytinyağlı dolma, yogurtlu bir meze bir kasık kadar, bir mercimekli köfte, bir mini minnacııık ufacık tefecik cherry domates ( misket kadar) :) yarım kaşık amerikan salatası.

ana yemektende 20 gr kadar tavuk, 1 tane mantar.ıkı catal karısık sebze sote (lahana, biber, havuc,kabak falan)

pastadanda 1 çatal aldım. bir bardal zero ve bir soda içtim.

çok mu yemişiim?

masada oturdugumuz kişilerden bi tanıdıgımız dıyet yaptıgımı duyunca sey dedi:

bir yıkanmış yeşil ithal elmayı cekırdeklerıyle beraber 4 e bölüyorsun,10 tane karanfil, 10 tane karabiber,1 tane tarçin cubugunu 2 lıtre suda haşlıyorsun. su azalıyorya haşlayınca, uzerine o kaybeettıgı suyu tekrar koyuyorsun. bir taşım daha kaynatıyorsun. sonra git gel iç dedi. kızı bu karısımla haftada 3-4 kg verıyormus. kılo aldıgı zaman bunu yapıyormuş.tadı nasıl olur bilmiyoum ama denemeyı dusunuyorum. sonucta hepsı dogal seyler.

Back
X